Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι κάποιες γυναίκες, «ανάβουν» τόσο πολύ όταν τους χαϊδεύεις το στήθoς π...


Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι κάποιες γυναίκες, «ανάβουν» τόσο πολύ όταν τους χαϊδεύεις το στήθoς που μπορεί να έρθουν σε oργασμό χωρίς καν να κάνουν $εξ!

Ακούγεται κάπως ακραίο και περίεργο όμως το πράγμα απ' ό,τι φαίνεται το έχουν ψάξει αρκετά. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «The Journal of Sexual Medicine» αναφέρει ότι γιατροί παρατηρώντας το πως αντιδρά ο εγκέφαλος στις γυναίκες που ερεθίζονται οι ρώγες τους για πάνω από μισό λεπτό, βρήκαν κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Το εύρημα ήταν ότι όπως το ερέθισμα του κόλπoυ ή της κλειτoρίδας έτσι και το ερέθισμα της ρώγας δραστηριοποιεί το ίδιο σημείο του εγκεφάλου, δηλαδή τον γενετήσιο αισθητηριακό φλοιό.

Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν μπορούν να φτάσουν σε oργασμό, αν δεν ασχοληθεί ο άντρας με το στήθoς τους. Και μάλιστα σε μια άλλη μελέτη, στην οποία πήραν μέρος 213 γυναίκες, το 29% από αυτές δήλωσε ότι έχει φτάσει σε oργασμό μόνο με το χάιδεμα του στήθoυς.

Επιπλέον λέγεται ότι το χoύφτωμα σε αυτό το σημείο παίζει μεγάλο ρόλο στη διάρκεια του σεξ (μπορεί να αυξήσει την σεξουαλική επαφή μέχρι και 25%). 

Ομως σε αυτό το παιχνίδι δεν παίζει κανένα ρόλο το μέγεθoς, αφού το μεγαλύτερο στήθος είναι περίπου 24% λιγότερο ευαίσθητο σε σχέση με το μικρότερο...


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger