Ακούσαμε ότι στις 15/2/2107, δύο Τούρκοι κομάντος, μικροί σε ηλικία βέβαια, μπήκαν παράνομα από τον ποταμό Έβρο στην Ελλάδα και οι οποίοι αφού τάχα περιπλανήθηκαν, οι κακομοίρηδες, συνελήφθησαν από την αστυνομία προχθές για ύποπτες κινήσεις και άσκοπη περιπλάνηση μέσα στη ΖΑΠ (Ζώνη Ασφαλείας προκαλύψεως), που είναι ζώνη 500 μ. από τη γραμμή των συνόρων και σύμφωνα με το ΔΔΔ (Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο) είναι άβατος χώρος, εξαιρουμένων αυτών που έχουν στην κατοχή τους ή νοικιάζουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις μέσα στη ΖΑΠ και πρέπει να έχουν ένα σωρό χαρτιά κλπ κλπ. 

Αμέσως, τα 2 παλικάρια, μόλις συνελήφθησαν, ζήτησαν και πολιτικό άσυλο στη χώρα μας, υπαινισσόμενοι δήθεν τους φυγάδες, από την διαδικασία της απόπειρας πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν, τόσους μήνες μετά!!! 

Και τι έκανε η Ελληνική πολιτεία; 

Το έχαψε, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ανήκουν στη περιβόητη «Διμοιρία Θανάτου», των τουρκικών δυνάμεων καταδρομών. Δηλαδή στρατιωτικό τμήμα, στο οποίο άμα βρεθείς μπροστά του, χαιρέτησες για τον άλλο κόσμο. 

Κι αναρωτιέμαι. Έμεινε κανένας λογικός άνθρωπος τελικά σ' αυτή τη χώρα; 

Ακούστε καλά τι γίνεται: Οι Τούρκοι στέλνουν περίπολα αναγνωρίσεως μέσα στη χώρα μας, τα οποία συλλέγουν πληροφορίες για τις στρατιωτικές δυνάμεις μας, αστυνομίες κτλ και το έδαφος. Πως είναι οι πόροι στον ποταμό Έβρο, που είναι οι προσβάσεις, από που θα περάσουν τα άρματά τους για επίθεση. Επίσης εάν υπάρχουν τοίχοι φράκτες και ναρκοπέδια;

 Που είναι τα δικά μας όπλα ταγμένα, πού βρίσκονται οι Σταθμοί Διοικήσεώς μας κ.α. Τα περίπολα αυτά, αφού συλλέξουν πληροφορίες προβαίνουν σε δολιοφθορές πχ πυρκαγιές για να πλήξουν οικονομία και τουρισμό (πχ μαστιχόδεντρα στη Χίο), διότι έχουν διεισδύσει σ' όλη την Ελλάδα και δουλεύουν κατά τον ίδιο τρόπο. 


Αυτοί συνεργάζονται με τις τρομοκρατικές οργανώσεις και τους δήθεν αναρχοχουλιγκάνους των Εξαρχείων και των γηπέδων οι οποίοι κυνηγούν αστυνομίες και καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία, αλλά και ανταρτικές αλβανικές, τσετσενικές (δήθεν ρωσοπόντιους και κάποιοι εξ αυτών βρίσκονται ήδη στις φυλακές, (βλέπε Τρίκαλα απόπειρα απόδρασης Βλαστός) και έτερες μουσουλμανοτζιχαντιστικές δυνάμεις, με σκοπό να διατηρούν γιάφκες, να προετοιμάζονται για σφαγές και λεηλασίες όταν πάρουν το σύνθημα και προς το παρόν να καταστρέφουν την οικονομία του κράτους, (ονομάστηκαν και λαθρεπιβάτες τώρα), μέχρι να καταρρεύσει όλο το οικοδόμημα που λέγεται Ελλάς.

 Μην ξεγελιέστε δεν είναι πλέον οι αριστεριστές αγωνιστές του λαού, είναι ολόκληρος στρατός, η περιβόητη σιωνιστική 5η φάλαγγα και παίρνουν εντολές κατευθείαν από τις επίσης περιβόητες λέσχες (Μπίντελμπεργκ, κρανίο και οστά, Ίδρυμα Ροκφέλερ), τις Μασονικές στοές και την προσοχή σας... τον πάπα Ρώμης, ο οποίος κρίνει ως τελικός κριτής, τις τύχες των λαών της γης, για το που θα γίνει ή όχι πόλεμος. 

Απ' όλα τα παραπάνω τι καταλαβαίνουμε σιγά σιγά; 

Ότι κάτι άσχημο έρχεται σ' αυτή τη χώρα και του οποίου τώρα ακόμη ζούμε την ψυχροπολεμική περίοδο, σύμφωνα με τη Στρατηγική επιστήμη. Επομένως θα πρέπει να προετοιμαστούμε ηθικά, αλλά και σωματικά για πείνα, λοιμούς, απολύσεις, φτώχεια, δάκρυ και για να μην τα αναφέρουμε ένα προς ένα, όλα τα δεινά του πολέμου. 

Έτσι λοιπόν, μετά τα περίπολα αναγνωρίσεως λέει η τακτική, έπονται τα περίπολα μάχης και μετά ο θερμός πόλεμος. 
Οι δε πολιτικοί μας, που ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές των προαναφερομένων, έχουν ξεπουλήσει τη χώρα, δημιουργώντας απέραντη αναρχία, ασυδοσία και ατιμωρησία, φτώχεια και εξαθλίωση σε όλους τους τομείς, εποικίζουν τη χώρα με λαθρομετανάστες από τριτοκοσμικές χώρες και διώχνουν την ελίτ αυτής και τη νεολαία στο εξωτερικό, είναι παντελώς ανίκανοι και πρέπει να απομακρυνθούν το ταχύτερο δυνατόν από την εξουσία και να πάνε όπου θέλουν, γιατί απλούστατα είναι καραγκιόζηδες και επουδενί Ελληνες!!!

Η δε εφεδρεία να προετοιμάζει τη φυσική της κατάσταση, διότι η επίθεση που θα δεχθούμε, θα είναι σφοδρότατη, από ξηρά, αέρα και θάλασσα!!!


Κωνσταντίνος Παπαχρήστος
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger