Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Στην ουσία οι γνώσεις είναι αντανακλάσεις του ίδιου του δημιουργού, του Ενός. Είναι πνοές βγαλμένες μέσα από τον θεϊκό Νου. Εκείνος είναι ο Μέγας Παίχτης γιατί είναι πάνω από όλους τους κόσμους!
Σ' αυτόν ανήκει ο καθορισμός όλων των Νόμων και σ'αυτούς τους νόμους ανήκει ο Νόμος της Ραδιαισθησίας.

Πρόκειται για έναν Αστρικό νόμο και μόνο τα ψυχικά άτομα, που έχουν την ραδιαισθητική ικανότητα, μπορούν να συλλαμβάνουν και να αναλύουν ακτινοβολίες άλλων σωμάτων.

Όσον αφορά την τηλεραδιαισθησία, είναι η ικανότητα του ραδιαισθητικού να συλλαμβάνει ακτινοβολίες σωμάτων, που βρίσκονται σε αποστάσεις πολλών χιλιομέτρων μακριά από το σημείο που ο ίδιος βρίσκεται ή μπορεί να είναι μέσα στη γη.
 Ο εντοπισμός μπορεί να φθάσει μέχρι τον αντίποδα της γης.


Τα ραδιαισθητικά άτομα μπορούν να εργαστούν με την βοήθεια ενός χάρτη ή μιας φωτογραφίας, προκειμένου να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο ραδιαισθητικός παίρνει τον χάρτη ή τη φωτογραφία, μετακινεί το δείκτη του αριστερού του χεριού ή την μύτη ενός μολυβιού, πάνω στο χάρτη ή στην φωτογραφία, ενώ με το δεξί χέρι του κρατάει ένα εκκρεμές που κάποια στιγμή αρχίζει να ταλαντεύεται. Ωστόσο ένας αρκετά χαρισματικός ραδιαισθητικός μπορεί με μια προσεκτική ματιά στο χάρτη να περιγράψει τα πάντα.

Η ικανότητα του ραδιαισθητικού δεν μπορεί να ερμηνευτεί βάσει τον αντιλήψεων των νόμων του υλικού κόσμου. Όμως το σοβαρότερο από όλα είναι να βρεις πραγματικά τον δημιουργό όλων των φαινομένων.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger