Δύο νέοι ξέθαψαν το νεκρό σώμα μίας 26χρονης από τον τάφο που είχε θαφτεί πριν δύο ημέρες.Μετά οι ψυχικά άρρωστοι άντρες βίασαν το νεκρό της σώμα.Το περισταστικό συνέβη σε ένα αλβανικό χωριό κοντά στα Ελληνικά σύνορα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το πρωί, όταν κόσμος είδε το νεκρό σώμα της γυναίκας 6 μέτρα από τον τάφο της.
Οι κάτοικοι άμεσα ειδοποίησαν τους συγγενείς της και την αστυνομία.

Σύμφωνα με αναφορές, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, δύο άντρες τυφλωμένοι από λαγνία ξέθαψαν το νεκρό σώμα, το μετέφεραν 6 μέτρα από τον τάφο της και τη βίασαν ομαδικά.

Μέλη της οικογενείας της, είπαν, ότι η άτυχη νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της την ώρα του τοκετού.


Οι δράστες έσκαψαν το 1,5 μέτρο όπου είχε παραχωθεί το σώμα της άτυχης νεαρής, σε μόνο μισή ώρα. Κάτι που δείχνει πως ενδεχόμενα οι δράστες να ήταν τρεις.


ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger