Συναγερμός σήμανε χθες στις αρχές του Πηλίου, εξαιτίας ενός «εισβολέα» στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, περίπολος της 9ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης στις εγκαταστάσεις των ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας εντόπισε έναν 35χρονο από τη Γερμανία.

Ο αλλοδαπός περπατούσε στο Πήλιο, αποπροσανατολίστηκε και μπήκε στο χώρο των στρατιωτικών εγκαταστάσεων, που δεν είναι περιφραγμένες, όπου και εντοπίστηκε από την περίπολο. Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Βορείου Πηλίου και τον ακινητοποίησαν.

Στη συνέχεια, ο νεαρός Γερμανός μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υλικό βιντεοσκόπησης ή φωτογραφικό υλικό και με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας, αφέθηκε ελεύθερος.



Πηγή: iefimerida.gr 
loading...
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger