Και μετά σου λέει ότι η κρίση δεν επιτρέπει επενδύσεις από το εξωτερικό... οι ξένοι δεν εμπιστεύονται την Ελλάδα και τις τράπεζές της για να επενδύσουν και καθημερινά όλο και περισσότερο ρευστό ταξιδεύει σε πιστωτικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Εντάξει. Κατανοώ ότι η πολιτική αστάθεια στη χώρα είναι ο βασικότερος παράγοντας οικονομικής αποσταθεροποίησης αλλά τι γίνεται όταν σε κάποιες τράπεζες προϊστάμενοι τμημάτων την έχουν δει ιδιοκτήτες και μέλη των Διοικητικών συμβουλίων;

Το ρεπορτάζ έλαβε χώρα από την πρώτη Γενάρη του 2016 μέχρι τις 14 του τρέχοντος μήνα.

Ελληνική εταιρεία που δημιουργήθηκε με σκοπό να επενδύσει σε νέα μυαλά και να θωρακίσει πρωτοπόρες ιδέες στο διαδίκτυο και όχι μόνο, άνοιξε τα φτερά της στην Αμερική με αποτέλεσμα να δει συναλλαγές και τζίρους να αυγατίζονται. Χρησιμοποιώντας κάρτες της μεγάλης αυτής Ελληνικής τράπεζας τα χρήματα των Αμερικανών επενδυτών έφταναν στην Ελλάδα με τη μορφή πολυβόλου.

Και ξαφνικά ενώ όλα ήταν νόμιμα και καθαρά ο συγκεκριμένος προϊστάμενος διεθνών συναλλαγών ο κύριος «Λου»-τα πλήρη στοιχεία είναι στη διάθεση του site μας- αποφάσισε να παγώσει τον λογαριασμό.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που μέχρι και η διευθύντρια του υποκαταστήματος που εξασφάλισε τον λογαριασμό υποχρεώθηκε να επικοινωνήσει μαζί του και να διαμαρτυρηθεί πολύ έντονα για την απόφαση αυτή.

Μια απόφαση που γεννά πολλά ερωτηματικά καθώς επι 14 μέρες η εταιρεία έχασε 185.000 ευρώ καθώς και την αξιοπιστία της απέναντι στους νέους επενδυτές που αποφάσισαν να την εμπιστευθούν.

Και τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά;

Με πιο δικαίωμα ο υπάλληλος προέβη σε τέτοια κίνηση;

Από τη στιγμή που ο λογαριασμός ήταν πιστοποιημένος ποιος αποφάσισε να παγώσει;

Ήταν απόφαση του Δ.Σ της τράπεζας;

Θα επανέλθουμε τις επόμενες μέρες με έγγραφα και αποδείξεις...

Μέχρι τότε αναμένουμε την επίσημη θέση της τράπεζας για τον δερβέναγα υπάλληλο ...

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger