Μια συμμορία έβαλε φωτιά σε ένα 13χρονο κορίτσι για να το κάψει ζωντανό μέσα στο σπίτι του, επειδή το παιδί αντιστάθηκε στις προσπάθειές τους να το βιάσουν.

Το βίαιο έγκλημα συνέβη στο Μουρίντκε Τεχσίλ του Πακιστάν την Τρίτη, σύμφωνα με το Dunya News.

Όπως ανακοίνωσε η τοπική Αστυνομία, η συμμορία εισέβαλε μέσα στο σπίτι της 13χρονης και τη βασάνισε βάναυσα επειδή αντιστάθηκε στις διαθέσεις τους να τη βιάσουν. Στο τέλος της έβαλαν φωτιά.

Οι ίδιοι βασάνισαν και τους γονείς του 13χρονου κοριτσιού, όταν προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες που έκαιγαν το παιδί τους.

Αργότερα η 13χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Λαχώρη, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Αστυνομία κατάφερε να βρει και να συλλάβει τον άνδρα που ηγούνταν της συμμορίας και θεωρείται ο υποκινητής της εισβολής στο σπίτι της 13χρονης, καθώς και όσων ακολούθησαν.

Σύμφωνα με το Dunya News, η σεξουαλική βία εις βάρος των γυναικών εξαπλώνεται ταχύτατα στο Πακιστάν.

Τον Οκτώβριο του 2015 μια νεαρή κοπέλα αυτοπυρπολήθηκε όταν η Αστυνομία αρνήθηκε να ασχοληθεί με τις καταγγελίες της ότι βιάστηκε από αστυνομικούς.

Δύο αστυνομικοί τελικά συνελήφθησαν αφού η έφηβη Σόνια Μπίμπι αυτοπυρπολήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα της Μουζαφαργκάρχ στην επαρχία της Πουντζάμπ.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Μουλτάν όπου και πέθανε από τα βαριά εγκαύματά της.

Στην περιοχή της Μουζαφαργκάρχ, το 2002, βιάστηκε ομαδικά η Μουκταράν Μάι, σε ένα φρικιαστικό περιστατικό που έγινε πρωτοσέλιδο παγκοσμίως.

Η Μάι μετά τη φρίκη που έζησε έγινε υπερασπίστρια των δικαιωμάτων των γυναικών.

Στην ίδια περιοχή ακόμα μια νεαρή κοπέλα, η 18χρονη Αμίνα Μπίμπι (που δεν έχει συγγένεια με τη Σόνια Μπίμπι,) επίσης αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στο αστυνομικό τμήμα του χωριού Μπεέτ Μεέρ Χαζάρ τον Μάρτιο του 2014, όταν το δικαστήριο απέρριψε την υπόθεση βιασμού της επειδή η αστυνομική αναφορά έλεγε ότι δεν είχε βιαστεί ποτέ.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger