Οι Έλληνες ξεκίνησαν την χρονιά με παύση πληρωμών και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν πέρασαν 1,5 εκατ. αυτοκίνητα από έλεγχο ΚΤΕΟ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 2 δις εκατομμύρια λιγότερα στα ταμεία του Ελληνικού Κράτους.
Παρόλο που οι φόροι που πληρώνουν οι πολίτες ξεπερνάει το 60% δεν μαζεύονται τα χρήματα που χρειάζονται.
Επίσης παρουσιάζεται μεγάλη πτώση και στο χρηματιστήριο.
Όλα αυτά αρχίζουν και κάνουν τους Έλληνες πολίτες να μην μπορούν να πληρώσουν πλέον και να αρχίσουν να μην δίνουν σημασία στα μέτρα που βάζει η κάθε κυβέρνηση.
Οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται πλέον για τίποτα από αυτά που προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να προμοτάρει στον Ελληνικό λαό παρόλο που αυτός έρχεται με νέες υποσχέσεις όταν το 2014 στις εταιρίες πετρελαίου χάρισε 1,5 δις ευρώ.

Ακόμα το ερώτημα του κ. Βλάχου, γιατί χαρίστηκαν αυτά χρήματα και γιατί δεν έχει εισπραχθεί ο ΦΠΑ του αεροδρομίου από τους Γερμανούς έχει μείνει αναπάντητο.

Επίσης με το νομισματοκοπείο έτοιμο να τυπώσει χρήματα όπως έλεγε ο κ. Στουρνάρας και τους δανειστές να απαξιούν πλέον για την Ελλάδα δεν πρόκειται να υπάρξει όφελος για αυτή τη χώρα.
Αν συνεχιστεί το ίδιο από αυτούς που κυβερνούν και από αυτούς που πρόκειται να έρθουν με τους πολίτες να δουλεύουν καθημερινά καλύπτοντας μόνο τις απαραίτητες ανάγκες επιβίωσης, θα έρθει η στιγμή που οι συγκεντρώσεις θα γίνουν τόσο μεγάλες αφού θα συμμετέχουν όλοι χωρίς καμία εξαίρεση.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger