Θύμα μιας πρωτοφανούς σεξουαλικής επίθεσης έπεσε, όπως ισχυρίζεται, μία 22χρονης ασθενής στο φημισμένο ιατρικό κέντρο της Νέας Υόρκης Mount Sinai.
Σύμφωνα λοιπόν με τη Daily Mail, ο επιφανής γιατρός Dr. David Newman καταζητείται από τις Αρχές για κάτι που μόνο αρρωστημένος νους θα μπορούσε να συλλάβει: Αφού πρώτα χορήγησε ισχυρή δόση μορφίνης στην ασθενή του, αναισθητοποιώντας την, αυνανίστηκε και εκσπερμάτισε στο πρόσωπό της!
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η νεαρή γυναίκα εισήχθη, λίγο πριν τις 10:30 το πρωί στα επείγοντα, λόγω έντονων πόνων στον αριστερό της ώμο. Της χορηγήθηκαν φάρμακα και μορφίνη από μια νοσοκόμα, ενώ στη συνέχεια της ζήτησαν να γδυθεί, για να υποβληθεί σε ακτινογραφία.
Υποστηρίζει ότι όταν ο Dr. Newman μπήκε λίγο μετά στο δωμάτιο είχε αφαιρέσει ήδη το πάνω μέρος των ρούχων της και παρά το γεγονός ότι η νοσοκόμα τής είχε ήδη χορηγήσει μορφίνη, αυτός, παρά την αντίδρασή της, τής έκανε μία ακόμη ένεση, με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις της.
Ανήμπορή να αντιδράσει, αλλά ικανή να αντιληφθεί την αρρωστημένη σκέψη του γιατρού που τελικά έκανε πράξη, ένιωσε το σπέρμα του στο πρόσωπό της! Λίγο αργότερα, οι νοσοκόμες τη βρήκαν στο δωμάτιο, σε κατάσταση σοκ…
«Έχουμε ενημερωθεί ότι υφίσταται ισχυρισμός εναντίον μέλους του προσωπικού μας. Είναι μια υπόθεση που ερευνάται. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές. Λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά και ήδη διεξάγουμε και εμείς τη δική μας εσωτερική έρευνα», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο σχετικά με το σοκαριστική καταγγελία, επιβεβαιώνοντας πάντως πως στον 45χρονο βετεράνο πολέμου του Ιράκ, απαγορεύθηκε να εξετάζει ασθενείς, μέχρι νεωτέρας.
Από την πλευρά του, ο γιατρός απέφυγε να προβεί σε κάποια δήλωση, ωστόσο μέσω του στενού περιβάλλοντός του διαψεύδει τους ισχυρισμούς της 22χρονης, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger