H Yahoo! θα σταματήσει να παρέχει την δυνατότητα εισόδου στις υπηρεσίες της μέσω λογαριασμών από άλλες πλατφόρμες όπως το facebook ή το Google.

Στο μέλλον, για να αποκτήσει ο χρήστης πρόσβαση σε οποιαδήποτε υπηρεσία (Yahoo! Mail, Flickr κ.ά.), θα πρέπει να εγγραφεί στη Yahoo! και να δεσμεύσει νέο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Οι λόγοι που επικαλείται η υπηρεσία είναι η επιτάχυνση της διαδικασίας εισόδου, η ύπαρξη ενός username και password για είσοδο σε όλες τις υπηρεσίες της από οποιαδήποτε συσκευή, ταχύτερη υποστήριξη πελατών και πιο εύκολη ανάκτηση ξεχασμένων κωδικών.

Ο αποκλεισμός των λογαριασμών Google και facebook αρχίζει άμεσα από την υπηρεσία μετάδοσης μπάσκετ Tourney Pick’em, με τους χρήστες να ειδοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι θα πρέπει να εγγραφούν στο Yahoo! για να αποκτήσουν Yahoo! ID ή να εισαχθούν με προϋπάρχον λογαριασμό της υπηρεσίας.

Η εταιρεία δεν έκανε γνωστό πότε ακριβώς θα πάψει να υπάρχει η επιλογή sign-in μέσω των λογαριασμών facebook και Google.


www.tanea.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger