Τη συμφωνία με ένα μεγάλο διαδικτυακό κοινωφελή οργανισμό , το «HellasCoin», ως μέγα χορηγό για την περίοδο 2014-15 ανακοίνωσε ο Ελλάνιος Δαίδαλος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ιστορική ημέρα η σημερινή για την ομάδα μας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με μεγάλο κοινωφελή οργανισμό ως μέγα χορηγό για την περίοδο 2014-2015! Μετά από συζήτηση ημερών, βρέθηκε η οικονομική φόρμουλα με τον όμιλο, με αποτέλεσμα να επέλθει μια ιστορική, για τα οικονομικά μεγέθη, συμφωνία. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η προσωπική σχέση μελών του Δ.Σ. της ομάδος. Οι χρήστες του οικονομικού διαδικτύου, μπορούν να καταλάβουν ευκολότερα το μέγεθος του χορηγού!».



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του χορηγού, το «HellasCoin» είναι το μοναδικό ελληνικό ψηφιακό νόμισμα. Πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια Ελλήνων πολιτών να δημιουργήσουν ένα ανεξάρτητο και ηλεκτρονικό νόμισμα με το οποίο ο ταλαιπωρημένος ελληνικός λαός και οι ομογενείς θα μπορούν να πραγματοποιούν αγορές στα συμβεβλημένα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα όπως και μεταξύ τους συναλλαγές χωρίς καμία επιβάρυνση, εύκολα & ανώνυμα.



www.katohika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger