Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει -όπως πολλοί ειδικοί είχανε εύστοχα προβλέψει- η 20λεπτη απρόοπτη διακοπή λειτουργίας του facebook την Πέμπτη το πρωί, η οποία ως γνωστόν είχε οδηγήσει εχθές απολύτως δικαιολογημένα σε κατάσταση απόγνωσης εκατομμύρια χρήστες της κορυφαίας διαδικτυακής κοινωνικής πλάτφόρμας οι οποίοι την ώρα του τραγικού αυτού συμβάντος είχανε την ατυχία να βρίσκονται online.

Ετοιμάζουνε αγωγή για «ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ LIKES» εκατοντάδες χρήστες!

Άκρως χαρακτηριστικό γεγονός της τεράστιας αναστάτωσης που προκλήθηκε χθές από το απότομο facebookικό black-out, είναι η κίνηση εκατοντάδων χρηστών του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου να διεκδικήσουνε νομικά από το Facebook, εντος των επομένων ημερών, την άμεση αποκατάσταση της ζημίας που υπέστησαν εξαιτίας της ξαφνικής χθεσινής κατάρρευσης αυτού .

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του komikotragiko,  οι πολυάριθμοι αυτοί χρήστες οι οποίοι μάλιστα προέρχονται από πολλές και διαφορετικές χώρες του κόσμου, εμφανίζονται αποφασισμένοι να κινηθούνε νομικά μέσω συλλογικής αγωγής εναντίον του διάσημου κοινωνικού δικτύου του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ζητώντας την άμεση προσθήκη στον λογαριασμό τους όλων των likes που ισχυρίζονται ότι έχασαν άδικα την Πέμπτη το πρωί εξαιτίας της 20λεπτης ξαφνικής διακοπής λειτουργίας του Facebook.

Το αίτημα της αγωγής βασίζεται στον ισχυρισμό των χρηστών ότι σε περίπτωση που το Facebook δεν είχε πέσει, αυτή τη στιγμή θα είχανε σίγουρα πολύ περισσότερα likes από τους φίλους τους, αφού όπως οι ίδιοι υποστηρίζουνε, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που το facebook «πάγωσε», είχανε από πριν προγραμματίσει να ανεβάσουνε κορυφαίες ατάκες, συνδέσμους, και φωτογραφίες οι οποίες και θα κέρδιζαν σίγουρα δεκάδες likes.

Την πρωτότυπη αυτή αγωγή των ζημιωμένων χρηστών του facebook, έχουνε αναλάβει κορυφαίες ξένες δικηγορικές εταιρίες με διεθνή εμβέλεια και πολυετή εξειδίκευση σε θέματα πληροφορικής και διαδικτύου.

Δεν αποκλείεται στο μέλλον να κινηθούνε νομικά και για «ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ COMMENTS», καθώς και για «ΔΙΑΦΥΓΟΥΣΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ»

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεων που παραχώρησε σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα το πρωί της Παρασκευής, ένας εκ των διακεκριμένων δικηγόρων που είχαν την τιμή να αναλάβουν  την νομική υποστήριξη των εκατοντάδων ζημιωμένων από το πάγωμα του facebook χρηστών.

«Σε πρώτη φάση σκοπεύουμε να διεκδικήσουμε όλα τα πολύτιμα likes που χάθηκαν άδοξα από τους λογαριασμούς των πελατών μας.

Δεν αποκλείεται στο μέλλον αν οι εντολείς μας φυσικά επιθυμήσουν κάτι τέτοιο, να ξεκινήσουμε αντίστοιχες νομικές ενέργειες για τα δεκάδες comments και τις δεκάδες κοινοποιήσεις που αδίκως αυτή τη στιγμή στερούνται τα facebook profiles των βαρύτατα ζημιωμένων πελατών μας.

Η δικαιοσύνη πρέπει για ακόμη μία φορά να σταθείς το ύψος των περιστάσεων και να αποκαταστήσει πλήρως την τεράστια ζημία που ομολογουμένως υπέστησαν όλοι οι εντολείς μας από την άκρως ανεύθυνη διακοπή λειτουργίας του Facebook την Πέμπτη το πρωί.

Σε περίπτωση που οι πελάτες μας δεν δικαιωθούνε από το δικαστήριο, θα πρόκειται για ένα τεράστιο διαδικτυακό και δικαστικό σκάνδαλο που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αφήσουμε να περάσει έτσι.


http://komikotragiko.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger