Μια ολόκληρη στρατιά αστυνομικών φαίνεται πως είχε ο Αντώνης Σαμαράς για την προστασία του, κάτι που φυσικά δεν πέρασε 
απαρατήρητο από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Η απόφαση του Γιάννη Πανούση να μειωθεί ο αριθμός των αστυνομικών που φρουρούν υψηλά πρόσωπα, είχε ως συνέπεια να φτάσουν οι περικοπές και στους αστυνομικούς που φρουρούν τα γραφεία της ΝΔ και τον Πρόεδρο του κόμματος, κάτι που μάλλον δεν άρεσε στον πρώην Πρωθυπουργό.

Ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε ο ίδιος με τον Υπουργό για να του εκφράσει τη δυσαρέσκεια του, ωστόσο τα νούμερα είναι μάλλον εναντίον του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, στην προσωπική του φρουρά βρίσκονταν 65 αστυνομικοί, ενώ στα γραφεία της ΝΔ υπήρχαν ως αποσπασμένοι άλλοι 50 αστυνομικοί.
Το εξωφρενικό αυτό νούμερο εξόργισε τον Υπουργό, ο οποίος δεν παρέκκλινε της θέσης του, ούτε έπειτα από την παρέμβαση του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά.
Έτσι πλέον, η γαλάζια αστυνομική προστασία θα έχει απώλειες. Μετά τη συμφωνία Σαμαρά - Πανούση, αποχωρούν 9 στελέχη από την προσωπική φύλαξη του προέδρου και άλλοι 35 από τα γραφεία της ΝΔ. Δηλαδή από 115, οι αποσπασμένοι στη γαλάζια «προστασία» θα μείνουν 71, αλλά κάτι μας λέει πως έπεται και νέος γύρος περικοπών...

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger