Ο διευθυντής του 105,5 Στο Κόκκινο Κώστας Αρβανίτης απαντά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι του Σ. Θεοδωράκη, η οποία κάνει λόγο για σπατάλες στην ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση του Κώστα Αρβανίτη: "H σημερινή ανακοίνωση του Ποταμιού που αφορά στις αμοιβές αλλά και στα εσωτερικά του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο", έχει μέγιστο ενδιαφέρον σε ότι αφορά στην εγκυρότητα της πληροφόρησης. Θα βοηθήσουμε λοιπόν στο ρεπορτάζ δίνοντας τις αμοιβές τόσο τις δικές μου στην διαδρομή στην ΕΡΤ, όσο και του ηγέτη του κόμματος κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη. Την εποχή που ο κος Θεοδωράκης ήταν στην ΝΕΤ ελάμβανε 23.490 μικτά για μία εκπομπή ωριαία, ενώ εγώ ελάμβανα 4226μικτά περίπου 2.600 καθαρά για καθημερινή τετράωρη εκπομπή και καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Πόσο μάλλον την περίοδο της πρωινής ενημέρωσης 2012 - 2013, όταν οι καθαρές αποδοχές μου από την ΕΡΤ, δεν ξεπέρασαν τα 1500,  όπως και των άλλων συναδέλφων με βάση την ΣΣΕ. Η σημερινή προσπάθεια του επικοινωνιακού επιτελείου του «Ποταμιού» έχει βασικό στόχο να παρουσιάσει ότι όλοι είμαστε ίδιοι ή σχεδόν ίδιοι.  Να απαξιώσει την προσπάθεια για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ . Σας επισυνάπτω τις λίστες αμοιβών την εποχή που ο κύριος Θεοδωράκης ήταν πρωταγωνιστής στην ΝΕΤ, καθώς και την τελευταία σύμβαση μου στην  ΕΡΤ . Σε ότι αφορά στο Κόκκινο έχω δηλώσει ότι είμαι και παραμένω  στο ραδιόφωνο που με τόσο κόπο χτίζουμε καθημερινά μαζί με τους συναδέλφους μου, τόσο πολιτικά όσο και δημοσιογραφικά ο κος Θεοδωράκης πλέει στην θολή μετριότητα του ποταμιού του".



Η ανακοίνωση του Ποταμιού:

Nα ρωτήσουν τα στελέχη τους για τις σπατάλες στην ΕΡΤ

Από τον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκαν αν το Ποτάμι γνωρίζει τις σπατάλες, που έγιναν στην ΕΡΤ. Και βέβαια τις γνωρίζουμε και έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις ώστε να μην επαναληφθούν. Αλλά πριν ο ΣΥΡΙΖΑ απευθυνθεί στο Ποτάμι για να μάθει για τις σπατάλες, θα μπορούσε να ρωτήσει κάποια από τα στελέχη του, που σήμερα δραστηριοποιούνται στα κομματικά ΜΜΕ αλλά την περασμένη δεκαετία δούλευαν στην ΕΡΤ ΑΕ. Ας ξεκινήσει από τον Κώστα Αρβανίτη και τον Κώστα Βαξεβάνη, οι οποίοι όπως ήδη έχουν ενημερώσει τους εργαζόμενους στο «Κόκκινο», ετοιμάζονται να διαδραματίσουν σοβαρό ρόλο στην καινούργια ΕΡΤ. Αν δεν βρουν άκρη με τα δύο αυτά συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς είμαστε στην διάθεσή τους και για να τους υποδείξουμε και άλλα στελέχη τους, που πρωταγωνιστούν σήμερα στην επικοινωνιακή στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και είχαν για χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες τους στην ΕΡΤ ΑΕ.

Κατά τα λοιπά περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και μια ουσιαστική απάντηση στην κριτική που κάναμε στο νομοσχέδιο.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger