Αναβρασμός επικρατεί σε ένα πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας εξαιτίας μίας καθηγήτριας που έδειξε στους μαθητές της βίντεο στο οποίο αυνανίζεται! Το βίντεο έδειξε η Λόρεν Μπάρι-Χόλσταιν και σε αυτό φαίνεται η ίδια να κυκλοφορεί σε μία πίστα γυμνή, να βγάζει ένα προφυλακτικό από τον κόλπο της και στη συνέχεια να αυνανίζεται με τη λαβή ενός σπαθιού! Στο τέλος η καθηγήτρια ουρεί πάνω στη σκηνή και αποχωρεί. Μαθητές της καθηγήτριας υποκριτικής στο πανεπιστήμιο Queen Mary στο Λονδίνο περιέγραψαν την στιγμή όπου είδαν στον προτζέκτορα της καθηγήτρια τους να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις πάνω σε μία σκηνή.

«Ειλικρινά, δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Ήταν περίεργο. Δεν ήταν μόνο ότι είδαμε τα απόκρυφα της αλλά δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έπρεπε να το παρακολουθήσουμε καθώς δεν συσχετιζόταν με την ενότητα του μαθήματος που κάναμε», είπε ένας μαθητής. Η Λόρεν επέλεξε να δείξει τα κατορθώματα της κατά την διάρκεια του προλόγου στο μάθημα θεάτρου.

Και μπορεί οι μαθητές να ενοχλήθηκαν, αλλά οι ιθύνοντες του πανεπιστήμιου επικροτούν την ενέργεια της Λόρεν: «Οι μαθητές μας μαθαίνουν όλη τη γκάμα της υποκριτικής. Κάποιες από τις δουλειές που θα κάνουν στο μέλλον θα είναι μία πρόκληση γι αυτούς και δεν θα διαφέρουν από το βίντεο της καθηγήτριας τους».

Η Λόρεν από την πλευρά της περιγράφει το σόου σαν μία «φεμινιστική παράσταση που ασχολείται με το γυναικείο σώμα». Πάντως ακόμα ένας μαθητής της παραπονέθηκε: «Ήταν σοκαριστικό, το είδαμε χωρίς λόγο». Η Λόρεν δεν έχει απομακρυνθεί από τη θέση της και ούτε πρόκειται.

 koolnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger