Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες τεράστια επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, η οποία αποτελεί μάλιστα μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που έχει οργανώσει η Δίωξη για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης τεράστιων ποσοτήτων ηρωίνης από την Ελλάδα σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες , μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολλές ημέρες παρακολούθησης, οι άντρες της Δίωξης εντόπισαν νταλίκα στην Πάτρα που μετέφερε σωλήνες και γνώριζαν ότι είχε κρυμμένη γιγαντιαία ποσότητα ηρωίνης, η οποία μέσω Αγκόνας θα κατέληγε στην αγορά της Κεντρικής Ευρώπης.

Μέχρι έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί 369 κιλά ηρωίνης!
Στο σημείο συνελήφθησαν οι δύο Σλοβάκοι οδηγοί,ενώ η τεράστια αυτή ποσότητα και μία από τις πλέον τεράστιες για τα ελληνικά χρονικά, δεν ήταν κρυμμένη σε ειδικές κρύπτες, αλλά ακριβώς κάτω από τις σωλήνες στον πάτο του νταλίκας, καταπλακωμένη από το βαρύ φορτίο, εκμεταλλευόμενοι προφανώς τα μέλη του κυκλώματος το γεγονός ότι δύσκολα θα αποφάσιζε μία Αρχή να αφαιρέσει όλο αυτό το φορτίο από μία νταλίκα για να πραγματοποιήσει έλεγχο.

Όμως δεν υπολόγιζαν ότι η Δίωξη είχε και την σωστή πληροφορία και την πολυήμερη έρευνα και παρακολούθηση, που απλά μετέτρεψε την πεποίθηση σε σιγουριά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης και τις δύο αποθήκες που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα στην Αττική και συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο και το Περιστέρι και αυτή την ώρα έχουν πραγματοποιήσει έφοδο στα δύο αυτά σημεία, μη γνωρίζοντας μέχρι στιγμής από ποια από τις δύο αποθήκες φορτώθηκε αυτή η ποσότητα.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται μπαράζ εφόδων σε σπίτια μελών του κυκλώματος και προσαγωγές υπόπτων, ενώ σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, έχει προσαχθεί και ένας απόστρατος αστυνομικός, ο οποίος ενδεχομένως να αποτελέσει τον τρίτο συλληφθέντα στη σειρά. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, αναμένεται να γίνουν επίσημες δηλώσεις και παρουσίαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger