ΚΥΠΡΟΣ 1974!!!ΕΛΛΑΔΑ 2015!!!ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ  ΚΑΙ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,  ΣΤΟΝ "ΡΟΛΟ" ΤΟΥ  ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟ 1967.


                    Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
          
Σήμερα θα γίνω λίγο σκληρός.  Και αν δεν διορθωθούν τα πράγματα, όσο περνάει ο καιρός θα σκληραίνω περισσότερο.  Γιατί  και επίσημα πλέον στην Ελλάδα, έχει γίνει το πρώτο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα στον κόσμο. Και  όπως θα είδατε, αυτό το κοινοβουλευτικό  φασισταριό,  δεν κρατά  πια, ούτε τα προσχήματα.
          Δεν μπορούσαμε βλέπετε να φανταστούμε,  πως θα έφθαναν σε σημείο πραξικοπήματος και κατάλυσης της Δημοκρατίας, οι.....  ψηφισμένοι από τον λαό.!!!!!!!!

Είναι δύσκολο, ακόμα και σε αυτήν την  απίστευτη  Ελληνική γλώσσα, να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψουμε αυτούς τους ελεεινούς και κατάπτυστους  πολιτικούς τυχοδιώκτες,  που μετέτρεψαν σε έναν τεράστιο βόθρο την Βουλή των Ελλήνων και κολυμπάνε όλοι μέσα στα λύματα. Η βρώμα τους σκέπασε την Ελλάδα και μέσα σε μία στιγμή σκότωσαν την Ελληνική Δημοκρατία.

          Καταλαβαίνω είναι βαριές οι εκφράσεις, αλλά σας διαβεβαιώ πως πλέον “καρφάκι δεν τους καίγεται”, διότι αποκαλύφθηκαν,  πως εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία,  με εντολές να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την Ελλάδα και το ερώτημα είναι:  Ποιός, δεν είναι προδότης εκτός από την πρόεδρο  εκεί μέσα  και θα πει τα πράγματά με το όνομα τους,  για να γραφτούν στα πρακτικά;  Και το λέω γιατί ούτε η αντιμνημονιακή αντιπολίτευση έχει καταγγείλει μέσα στην Βουλή το πραξικόπημα.!!!!!!!  ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ;;;;;; Η.....  ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ..... ΕΡΓΟ;;;;;;
          
          Νομίζαμε μέχρι τώρα, πως η πολιτική χυδαιότητα και η ανθρώπινη ξεφτίλα, ήταν συνώνυμα με τον Γεωργιάδη , τον Πάγκαλο, τον Βενιζέλο, και τον Λοβέρδο,  αλλά όλοι τους μέσα στην Βουλή, αποδείχθηκαν το ίδιο  ελεεινοί και τρισάθλιοι  πολιτικοί απατεώνες.
          Ενώθηκαν όλοι μαζί οι σαπροί και βρωμεροί ψεύτες,  σε μία άτυπη συγκυβέρνηση  και έκαναν πραξικόπημα, γκρεμίζοντας την Δημοκρατία, πάνω στην πεμπτουσία της έκφρασής της. Και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας είναι το Δημοψήφισμα.
ΚΑΙ  ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ  ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΑΖΙ  ΜΕ ΤΟ  “ΟΧΙ”  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ   ΛΑΟΥ.!!!!!!!!!

          Βρε τι απύθμενα αίσχη είναι αυτά;; Που βρέθηκε όλη αυτή η ξεφτίλα;;  Πως τόσο ξεδιάντροπα  έριξαν όλες τις μάσκες  και παρουσίασαν αυτόν τον ελεεινό  και τον  τρισάθλιο πολιτικό ξεπεσμό; Που κρυβόταν όλο αυτό το μίσος κατά των Ελλήνων και κατά της Δημοκρατίας;
 Τι νομίζουν τώρα;  Πως δεν βλέπουμε και δεν καταλαβαίνουμε, πως μετέτρεψαν την Βουλή των Ελλήνων σε μία απύθμενη χαβούζα;
Τι νομίζουν; Πως μας κοροϊδεύουν τα κουστούμια τους και οι γραβάτες τους;  Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά βλέπουμε, τόσους κουστουμαρισμένους να κολυμπάνε μέσα σε χαβούζα, αλλά αυτό δεν  μετατρέπει την χαβούζα, σε δεξίωση.

Δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν πλέον.
 “Ο Βασιλιάς είναι γυμνός και τον βλέπει όλος ο κόσμος”.  Οι σιχαμένοι και οι ψεύτες Δικτάκτορες της Βουλής,  είναι γυμνοί μπροστά  στον Ελληνικό λαό  και τίποτα δεν τους κρύβει.
          Το  ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που έκαναν κατά της Δημοκρατίας  και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά του Ελληνικού λαού, είναι πλέον επίσημο και από ΑΝΩΤΑΤΑ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ  χείλη βγαλμένο.
          Το είπε η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.  Το είπε  και με δημόσια  επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, αλλά και μέσα στην Βουλή και ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ  ΣΤΑ  ΠΡΑΚΤΙΚΑ.!!!!!!! Και αυτό έχει μεγάλη σημασία.

Τώρα λοιπόν να επισημάνω σε όλους τους Έλληνες,  πως από εδώ και πέρα, τα πράγματα  γίνονται πολύ σοβαρά.  Και λέω πολύ σοβαρά, γιατί η Πρόεδρος της Βουλής δεν είναι ένα τυχαίο ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ  ΠΡΟΣΩΠΟ, αλλά το τρίτο κατά σειρά στην ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
          Πρώτο είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  δεύτερο ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Κυβέρνησης και τρίτο πρόσωπο στην ιεραρχία του κράτους,  είναι η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.
          Ακούστε Ελληνίδες και Έλληνες.
          Αυτή τη στιγμή επιχειρείται στη χώρα, ΜΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ  εθνική προδοσία,  με παραχώρηση  ΕΔΑΦΩΝ, όπως έγινε η προδοσία της Κύπρου,  και λυπάμαι που το λέω αλλά συνεργεί σ’ αυτό και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης  Παυλόπουλος.  Είναι αίσχος και όνειδος για τον ίδιο, την ιστορία του,  αλλά πρωτίστως για τον θεσμό του Πολιτεύματος.
          Αλλά για ποιο Πολίτευμα μιλάμε τώρα;;;  Αυτοί το ξέσκισαν το Πολίτευμα.
          Ο Προκόπης  Παυλόπουλος σήμερα , δεν είναι πρόεδρος Δημοκρατίας,  αλλά  ο πρώτος πρόεδρος,  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ  ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.!!!!!!!!

          Το ότι έγινε στην χώρα πολιτικό πραξικόπημα, το καταλαβαίνει και ο πιο απλός Έλληνας πολίτης, που χωρίς να γνωρίζει πολιτικές επιστήμες και Συνταγματικό δίκαιο, αναρωτιέται γιατί ψήφισε,  αφού δεν είχε καμία σημασία το “ΟΧΙ”  του Δημοψηφίσματος;
Και όπως ο Βασιλιάς το 1967,  δεν παραιτήθηκε,  αλλά έμεινε και “νομιμοποίησε” το πραξικόπημα του Παπαδόπουλου ,  έτσι και ο Παυλόπουλος σήμερα,  αντί  να παραιτηθεί και να καταγγείλει το ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ  πραξικόπημα της Κυβέρνησης, κατά της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ, συνεργεί  για να το  “νομιμοποιήσει” .
                    Γιατί ξεφτιλίσατε κύριε Παυλόπουλε, με τέτοιο τρόπο τον Θεσμό;
          Γιατί κλείσατε τα αυτιά και τα μάτια σας, σε αυτό το έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας;
          Γιατί σκύψατε το κεφάλι στον  ΦΑΣΙΣΜΟ;
           Σας στέλνω και δημόσια ένα προσωπικό μήνυμα.
 Κύριε Παυλόπουλε. Δεν σας αποκαλώ “πρόεδρο” γιατί δεν το αξίζετε,  αλλά θα σας πω το εξής και να το θυμάστε: Αυτή η Ιερή πατρίδα που λέγεται Ελλάδα, έχει αντιμετωπίσει πολλούς εχθρούς, έχει περάσει πολλές μπόρες και έχει ποτίσει με πολύ αίμα αυτήν την ιερή γή. Αλλά πάντα,  με την βοήθεια του Θεού των Ελλήνων έβγαινε νικήτρια,  γιατί πάντα είχε την αλήθεια και το δίκαιο με το μέρος της.  Και όπως είπε και ο δάσκαλος του Μέγα Αλέξανδρου ο Αριστοτέλης,  “Το αληθές και το δίκαιον έχουν εκ φύσεως μεγαλυτέραν δύναμιν από το ψεύδος και το άδικον”.  Είναι περισσότερο από βέβαιο λοιπόν, πως και από αυτήν την επίθεση που δέχεται η Ελλάς,  θα βγεί νικήτρια,  γιατί είναι  “εκ φύσεως” νικήτρια.  Εσείς όμως θα μείνετε στην ιστορία, ως ένας αξιολύπητος  και  ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ  πρόεδρος.  Λυπάμαι για λογαριασμό σας.-

Ελληνίδες και Έλληνες.
Οι μεγάλες εθνικές προδοσίες όπως της Κύπρου, δεν μπορούν να γίνουν με Δημοκρατικό τρόπο και μέσα στο Σύνταγμα. Γι’ αυτό κάνουν πραξικόπημα  και καταλαμβάνουν την εξουσία, για να μπορούν να προχωρήσουν στην προδοσία  ανενόχλητοι,  αφού με το πραξικόπημα κάνουν ότι θέλουν.
Με στρατιωτικό πραξικόπημα έδωσαν την Κύπρο το 1974  και με πολιτικό πραξικόπημα, ετοιμάζονται να δώσουν την Ελλάδα σήμερα.  Τότε ήταν στρατιωτικό πραξικόπημα και στρατιωτικά κατελήφθη η Κύπρος.  Σήμερα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και με υπογραφές, ψηφίσματα  και κουστούμια  ετοιμάζονται να δώσουν την Ελλάδα.  Δηλαδή με πολιτικό τρόπο. 
Σε αυτό θα έχετε καταλάβει πως συνεργούν οι πάντες και τα πάντα, από την ολομέλεια της Βουλής,  από όλα τα ΜΜΕ, μέχρι και τον  Προκόπη Παυλόπουλο.

Από την προηγούμενη Κυριακή που έγραψα για το πολιτικό πραξικόπημα,  μόνο η Πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου,  μίλησε ανοιχτά για πραξικόπημα και για βίαιη επίθεση κατά της Δημοκρατίας, με επιστολή της στον Προκόπη Παυλόπουλο και στον πραξικοπηματία Τσίπρα.  

Αυτή η επιστολή που έστειλε  η πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων,  είναι επίσημη καταγγελία  ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  για όλους τους τρισάθλιους  της  ψευτοκυβέρνησης.  Γιατί η πρόεδρος της Βουλής τελείωνε την επιστολή λέγοντας:  “Αυτή η βίαιη επίθεση στη Δημοκρατία, δεν μπορεί να συντελείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Και σίγουρα δεν μπορεί να συντελείται εν σιωπή”.

Καταγγέλει λοιπόν και  “ΠΡΟΔΟΣΙΑ εν σιωπή”.  Και έχουν σκυλιάσει οι πάντες και της επιτίθενται αγρίως.  Έχει γίνει “κόκκινο πανί”  για όλο το φασιστικό σκυλολόι.  Από τους κατάπτυστους  “συναδέλφους” της και πραξικοπηματίες ,  μέχρι τους χυδαίους και γλοιώδεις δημοσιογράφους των βοθροκάναλων, των ραδιοφώνων και των εφημερίδων.!!!!!!!

 Όλοι είναι εναντίων της και όλη μέρα την χλευάζουν και την ειρωνεύονται, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουν πια,  όλοι αυτοί οι ξεφτιλισμένοι προδότες,  είναι πως  όλοι τους έχουν ξεγυμνωθεί μπροστά στον λαό.

Και ο λαός σήμερα ξέρει που είναι η θέση του καθενός
Και του Παυλόπουλο  και τον Τσίπρα και των ΜΜΕ και όλων των  κουστουμαρισμένων,  που κολυμπάνε στα βοθρολύματα της ιστορίας.
Όπως ξέρει και την θέση της Πρόεδρου της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, που στέκεται μόνη εκεί ψηλά, μέσα στην σφηκοφωλιά των προδοτών, να υπερασπίζεται το Πολίτευμα και τους κανονισμούς της Βουλής.  Αλλά να ξέρει πως έχει μαζί της την στήριξη  του Ελληνικού λαού, όπως  και την τραυματισμένη Δημοκρατία,  που περιμένει την πραγματική της αποκατάσταση.

          Κράτα γερά  ΖΩΗ.

          Και ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.!!!!!!!

          Όσο αισχρός και αν είναι ο πόλεμος που κάνουν,
 Η Ελλάδα και πάλι,  στο τέλος  ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.!!!!!!!!!
Γιατί είναι "εκ φύσεως" ΝΙΚΗΤΡΙΑ.!!!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
          συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com


Υ.Γ. Η δύναμή μας είναι μόνο το διαδίκτυο,  αλλά η μεγαλύτερη δύναμη είναι η αλήθεια. Πολεμάμε απέναντι σε εκατοντάδες συστημικά ΜΜΕ,  που λένε  συνεχώς μόνο ψέματα. Διαδόστε την αλήθεια, και θα δείτε πόσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη που έχει Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger