Ένα και μοναδικό 45άρι δισκάκι με την φωνή του Βασίλη Λεβέντη να τραγουδάει τα Παιδιά του Πειραιά, του Μάνου Χατζιδάκι βρίσκεται εκεί έξω. 

Όπως αναφέρει ο Αντώνης Μποσκοΐτης στην lifo, μάλλον ήταν ένα ερασιτεχνικό εγχείρημα χωρίς να θέλει στην ουσία να κάνει καριέρα στο τραγούδι.




 Ο Αντώνης Μποσκοΐτης συνεχίζει αναφέροντας: «Παρ’ όλα αυτά, ο ”Ζαν” (έτσι τον λέγαμε από το όνομα του μαγαζιού του), μου είχε πει ως μεγαλύτερος δυο – τρία πράγματα γι’ αυτό το δισκάκι: Το τύπωσε ο Βασίλης Λεβέντης ιδίοις εξόδοις στις αρχές της δεκαετίας του 1970 – το 1972 λένε οι διαδικτυακές πηγές. 

Όντας Κερατσινιώτης και δη Ταμπουριώτης ο Πρόεδρος, το είχε μοιράσει βασικά στα δισκοπωλεία της περιοχής του. Περνούσε ύστερα από μερικές μέρες, ρωτούσε αν πούλησε τίποτα κι αν η απάντηση ήταν θετική, έβγαζε κάνα χαρτζιλίκι. Σύντομα, όμως, καταπιάστηκε με άλλα πράγματα, το θέμα ξεχάστηκε και μαζί του ξεχάστηκαν και τα τελευταία δισκάκια στα δισκοπωλεία του Κερατσινίου».





ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger