Τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κλείστες των οίκων ανοχής περιγράφει μια κοπέλα που εργάζεται στη βιομηχανία του σεξ. Μάλιστα, η ίδια δεν διστάζει να αποκαλύψει και πόσα χρήματα βγάζει.

Ειδικότερα, η Sarah Greenmore, από την Νεβάδα των ΗΠΑ ταυτίζεται με την ανακοίνωση της Διεθνούς Αμνηστίας για την αποποινικοποίηση της πορνείας και θέλει να καταθέσει την εμπειρία της για να βοηθήσει, όπως σημειώνει, στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης αναφορικά με την βιομηχανία του σεξ.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Ask Me Anything στο Reddit, δεν δίστασε να δώσει στοιχεία για τα κέρδη της, τονίζοντας πως όταν στις αρχές Ιουλίου πήγε ακόμα και με 7 πελάτες σε ένα βράδυ κέρδισε περίπου 10.000 δολάρια σε 13 μέρες. Όμως υπάρχουν μέρες που δεν έχω κανένα πελάτη, συμπληρώνει. Όπως είπε, έχει ένα κανόνα που δεν «σπάει» ποτέ. Πάντα, όλες οι σεξουαλικές επαφές γίνονται με προφυλακτικό.

Στην ερώτηση ποια ήταν η πιο κουραστική της μέρα στη δουλειά, η απάντηση ήταν εκείνη την φορά που χρειάστηκε να «είναι από επάνω» ενώ πριν είχε πάει στο γυμναστήριο και είχε γυμνάσει εντατικά τα πόδια της.

Πολλοί από τους πελάτες της είναι νεαροί παρθένοι, οι οποίοι όπως λέει δεν κάνουν πάνω από 20 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσουν την σεξουαλική πράξη, ενώ οι πιο ώριμοι δεν κάνουν πάνω από 1 1/2 λεπτό.

Η ιερόδουλη υποστηρίζει ότι κάθε εβδομάδα πρέπει να περνά τα απαραίτητα τεστ, ενώ πληρώνει 500 δολάρια για την άδεια, το make up, τα καλλυντικά της και το κόστος μεταφοράς της.

Το μεγαλύτερο τιπ που έχει πάρει ήταν από έναν παρθένο νεαρό o οποίος προσπάθησε να την ξεγελάσει και να κάνουν έρωτα χωρίς προφυλακτικό. Αφού τον μάλωσε, αυτός της έδωσε έξτρα αμοιβή 400 δολαρίων σαν δώρο.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger