Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Όταν αναφέρομαι στο σύστημα εννοώ το matrix και το σύστημα λοιπόν στηρίζεται στον αποτελεσματικό έλεγχο της συμπεριφοράς μας.

Αυτός ο έλεγχος επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους.

Για παράδειγμα ο φόβος που μας εμφυτεύεται σταδιακά από τα θεσμικά μέσα χειραγώγησης. Εκεί χτίζεται ο φόβος που λειτουργεί στην υποσυνείδηση σαν σε προβολή ονείρων.

Ο φόβος εμφυτεύεαι για να τον καλύψει η ανάγκη, η επιθυμία,η ψευδαίσθηση και το συναίσθημα...

Σταδιακά συμβαίνουν γεγονότα στην καθημερινότητα μας, κυρίως λόγω μη συνειδητής κατάστασης, όπου στην ουσία έχουμε ήδη μαγνητίσει μέσω της ελεγχόμενης συμπεριφοράς μας.

Φανταστείτε τρεις κύκλους: Ο ένας κύκλος συμβολίζει το τι έχει συμβεί, ο δεύτερος συμβολίζει τι συμβαίνει τώρα και ο τρίτος τι θα συμβεί. Δηλαδή, παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Αν ο πρώτος κύκλος έχει φόβο, τότε ο φόβος μεταφέρεται αυξάνοντας στον δεύτερο και στον τρίτο με αριθμητική πρόοδο.

Σαν την Λερναία Ύδρα τραβά ο φόβος την ενεργειά μας....

Έτσι δηλητηριάζεται η ζωή μας και δημιουργούνται διάφορες ψυχικές διαταραχές.

Όμως ο βαθύτερος στόχος του συστήματος είναι η συγκομιδή της ενέργειάς μας και ιδίως της αρνητικής, που πηγάζει από την αρνητική σκέψη .....

Ο άνθρωπος είναι ότι σκέφτεται και ακριβώς με τον τρόπο αυτό συμμετέχει στο matrix.

Το ζήτημα αυτό περιγράφει χαρακτηριστικά ο Πλούταρχος παρακάτω:

"... ΑΥΤΟΣ ΤΕ ΕΚΑΣΤΟΣ ΓΑΡ ΗΜΩΝ ΟΥ ΘΥΜΟΣ ΕΣΤΙΝ ΟΥΔΕ ΦΟΒΟΣ ΟΥΔ' ΥΓΡΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛ' Ω ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΟΥΜΕΝ, Η ΤΕ ΨΥΧΗ ΤΥΠΟΥΜΕΝΗ ΜΕΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΥΠΟΥΣΑ ΔΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΥΣΣΟΥΣΑ ΕΚΜΑΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ..."

(ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩ ΚΥΚΛΩ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, 30)

Ας προσπαθήσω να αποδώσω το ως άνω κείμενο στην νεοελληνική: Ο καθένας μας δεν είναι θυμός(συναίσθημα), μήτε φόβος , μήτε επιθυμία, ούτε σάρκες και υγρά στοιχεία, αλλά εκείνο που σκεφτόμαστε και καταλαβαίνουμε, ενώ η ψυχή αποτυπώνεται στο νου, αποτυπώνει το σώμα και, καθώς περιβάλλεται από παντού εντυπώνεται η μορφή...

Ο Πλούταρχος λέει ότι ο άνθρωπος δεν είναι συναίσθημα, ούτε επιθυμία, ούτε φόβος, γιατί όλα αυτά είναι ψευδαισθήσεις. Αλλά δεν είναι ούτε σάρκα, διότι είναι μορφή σε μια άλλη μορφή.

Έτσι η ψυχική ενέργεια αποτυπώνεται στο νου δίνοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά και την μορφή του φυσικού σώματος. Αυτό που ονομάζουμε σήμερα matrix.

Ουσιαστικά ο Ιεροφάντης του Δελφικού ιερατείου εξηγεί ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μετατρέπει τις ενέργειες που τον περιβάλλουν σε εικόνα.

Όλο αυτό το σύστημα της ζωής βασίζεται σε αντανακλάσεις του αιθέρα σαν καθρέπτισμα.
Οι αντανακλάσεις αυτές γίνονται μέσω πολυεπίπεδων σφαιρών. 

To time independent Schrodinger Equation, είναι αυτό που περιγράφει σαν bound & unbound states τα παράλληλα σύμπαντα, τους κόσμους και τις διαστάσεις (ανάλογα της ενέργειας).


Ένα καλό βιβλίο στο οποίο μπορεί να ανατρέξει κανείς,  σχετικά είναι το Quantum Mechanics Simulations - Consortium for Upper Level Physics Software Hiller , Johnston, Styer(ΕΚΔΟΣΕΙΣ: JOHN WILEY & SONS INC) .

Στο CERN πρόσφατα, μίλησαν για τα Μποσόνια Χιγκς, που επιτελούν το condensation της ενέργειας.  Αυτός είναι και ο μηχανισμός δημιουργίας ολογραμμάτων μάζας
 (optical coherence and holography FFT). 

 Η  υλοποίηση είναι σχετική με την συμπύκνωση της ενέργειας σε ύλη. 

Όλα αυτά μπορούν να ερευνηθούν, να αναλυθούν και να αποδειχθούν με ανώτερα μαθηματικά που βασίζονται πάνω στις σφαίρες του Reihman. 



Δημοσίευση σχολίου

Blogger