Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Εκεί που υπάρχει σήμερα η διαμάχη είναι έντονο το μουσουλμανικό στοιχείο.

Ακριβώς, αυτό δηλώνει η αιματηρή κατάσταση από τη Μέση Ανατολή έως τα στενά του Βοσπόρου και την Κριμαία.

Όλη αυτή η άνθιση του μουσουλμανικού παράγοντα έχει εκφυλιστεί σε επιμέρους φατρίες διαφόρων οικονομικών συμφερόντων. 

Η διαμάχη αυτών των οικονομικών συμφερόντων δημιούργησε την ανάγκη ανακατάταξης , ώστε να ηγηθεί όλου του μουσουλμανικού κόσμου μια ισχυρή φατρία. 

Με σκοπό να εγκαθιδρύσει ως υπερδύναμη μια νέα αυτοκρατορία.

Ως εκ τούτου, το αιματοκύλισμα που συμβαίνει έχει ως αίτιο τα θρησκευτικό-οικονομικά συμφέροντα. 

Στην ουσία πρόκειται για μια έντονη διαμάχη θρησκειών.

Από το ένα στρατόπεδο βρίσκεται ο χριστιανικός παράγοντας που προηγήθηκε του μουσουλμανισμού. Ενώ από το άλλο στρατόπεδο υπάρχει ο σκληρός πυρήνας των μουσουλμάνων, όπου υστερεί σε σχέση με το άλλο στρατόπεδο στις κοινωνικό- πολιτικές εξελίξεις.

Αν και το έτος 2014 σηματοδότησε μια κορύφωση του εν λόγου πολέμου, παρ' όλα αυτά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη η διάρκεια και το αποτέλεσμα τούτου του πολέμου.

Φαίνεται ότι η έντονη εισροή μουσουλμανικού μεταναστευτικού ρεύματος  μέσω Τουρκίας διαφορετικών μουσουλμανικών φατριών  προς την Ελλάδα το τελευταίο εξάμηνο, έχει  στόχο την μεταφοράς της διαμαχής αυτής εντός της Ελλάδος από μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Στόχος ο μακροπρόθεσμος επεκτατισμός του μουσουλμανικού τόξου εντός της Μεσογείου διαμέσου λαθρο-μεταναστευτικού ρεύματος.

Η Ελλάς είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιηθεί ως ο Δούρειος Ίππος εντός των Ευρωπαικών συνόρων. 

Σε συνδιασμό με την αυξανόμενη οικονομική κρίση  κατασκευάζουν ένα αρκετά εκρηκτικό μείγμα, φτώχειας, φανατισμού και εξαθλίωσης.

Ως εκ τούτου, είναι φανερή η μη συνύπαρξη διαφορετικών λαών με εκ διαμέτρου αντίθετες θρησκείες και ειδικά κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο γίνονται τρομακτικές αποκαλύψεις πάνω στο ζήτημα....



Ο αείμνηστος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Νεοκλής Σαρρής στα πλαίσια της εκπομπής ''Τομές'' της 31/05/11 στο κανάλι HIGH... Δίνει μοναδικά στοιχεία από μουσουλμανικές κοινότητες της Ευρώπης, που δείχνουν το έντονο μίσος τους κατά της Ευρώπης.

Άλλο βίντεο που δίνει στοιχεία-σοκ  για το φανατισμό του Ισλάμ και την ισλαμοποίηση στον υπόλοιπο κόσμο...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger