Ειδικά κλιμάκια της ΕΥΠ έχουν εδώ και αρκετές ημέρες κατακλύσει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη για τις αυξανόμενες ροές μεταναστών και προσφύγων.

Στην Κατεχάκη υπάρχουν πληροφορίες για μεγάλο αριθμό τζιχαντιστών, οι οποίοι «καμουφλαρισμένοι» ως πρόσφυγες επιχειρούν να περάσουν στην Ευρώπη για χτυπήματα και μέσα από την Ελλάδα.

Οι σχετικές πληροφορίες που είχαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΥΠ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες διασταυρώθηκαν με αντίστοιχες ξένων υπηρεσιών Ασφαλείας και Πληροφοριών τις τελευταίες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πηγές από την λεωφόρο Κατεχάκη, στη διάθεση της ΕΥΠ βρίσκονται ακόμα και ονόματα και πλήρεις φάκελοι τζιχαντιστών, με τα στοιχεία τους να επιχειρείται να διασταυρωθούν στους τόπους υποδοχής των λαθρομεταναστών και των προσφύγων.

Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ του tribune για τους σχεδιασμούς του Ισλαμικού Κράτους και τη γεωπολιτική χροιά του ελληνικού ζητήματος.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger