Για ασέλγεια σε βάρος ηλικιωμένης, την οποία είχε αναλάβει να φροντίζει, κατηγορείται 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (17/8/2015) στο Μεσολόγγι.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος, κάτοικος της περιοχής, έχοντας γνώσεις νοσηλευτή, είχε προσληφθεί από την ηλικιωμένη και τον γιο της, προκειμένου να την φροντίζει καθώς είναι κατάκοιτη. Χθες το μεσημέρι, μία συγγενής της ηλικιωμένης, η οποία διαμένει στον κάτω όροφο, άκουσε φασαρία και ανέβηκε για να δει τι συμβαίνει. Εκεί έπιασε τον 45χρονο να ασελγεί σε βάρος της γερόντισσας. Ο δράστης, όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός διέφυγε, αλλά λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Μεσολόγγι και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος δήλωσε πως για πρώτη φορά χθες προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ηλικιωμένης, η οποία θα διακομισθεί για ιατροδικαστική εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια και στη συνέχεια αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Μεσολογγίου.


ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger