Η Kristin Leigh Rhynehart υιοθέτησε το κουτάβι πριν από δέκα χρόνια και από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο την κόρη της Addison, ο σκύλος φροντίζει το μικρό κοpίτσι. Σήμερα, είναι αχώριστοι.

Πρόσφατα, η Rhynehart δεν μπορούσε να βρει το λατρεμένο της σκύλο, έψαξε παντού, αλλά ήταν άφαντος. Τελικά, μπήκε στο δωμάτιο της Addison και ανακάλυψε πως ο σκύλος κοιμόταν δίπλα στην όμορφη πιτσιpίκα.

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της και αποφάσισε να τραβήξει με την κάμερά της την όμορφη στιγμή. Ανέβασε το βίντεο στο Facebook για να το μοιραστεί με την οικογένεια και τους φίλους της και αυτό έγινε αμέσως viral.

«Η στιγμή που δεν μπορείς να βρεις το σκύλο σου και έχεις ψάξει ακόμη κι έξω για αυτόν… μόνο και μόνο για να μπεις στο σπίτι και να τον βρεις να κοιμάται στο κρεβάτι δίπλα στο μικρό σου παιδί» έγραψε η Rhynehart στο Facebook. «Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν πως τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία δεν έχουν πληρώσει ποτέ αμοιβή για υιοθεσία. Δέκα χρόνια πριν, έσωσα αυτόν τον μικρό κύριο και από τότε αναρωτιέμαι συχνά… ποιος έσωσε ποιον; Του έδωσα ένα σπίτι, αλλά μου έδωσε ακόμη περισσότερα.»

Δείτε την τρυφερή στιγμή στο παρακάτω βίντεο και παρακαλούμε κοινοποιήστε το αν πιστεύετε κι εσείς πως τα παιδιά που μεγαλώνουν με κατοικίδια είναι από τα πιο τυχερά.

https://youtu.be/Ze3PFsJGuzI – View this video on YouTubeThat moment you can't find your dog and you even go outside looking for him…only to walk in the house and find him snuggled up in bed next to your toddler. People that say "money can't buy happiness" have never paid an adoption fee. 10 years ago I left a rescue with this little guy and I often wonder…who rescued who? I gave him a home, but he gave me so, so much more.Jukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Kristin Leigh Rhynehart on Friday, 10 July 2015


ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger