Τούρκοι, ήρθε η ώρα σας... JUAN

Οργισμένος ο Β.Πούτιν σε δηλώσεις του τόνισε ότι το "μαχητικό μας καταρρίφθηκε από α/α πύραυλο από τουρκικό F-16 και πρόσθεσε: «Δε μπορώ να βρω άλλη λέξη από αυτό που συνέβη σήμερα, ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά».

To μαχητικό μας κατερρίφθη 4 χλμ από τα τουρκικά σύνορα, μέσα στο έδαφος της Συρίας.

Επιπλέον στοχοποίησε πλήρως την Τουρκία τονίζοντας ότι κερδίζει πετρέλαιο από "αιχμαλωτισμένες περιοχές που ελέγχουν οι ισλαμιστές και το μεταφέρουν στη Άγκυρα.

«Οι πιλότοι και το αεροσκάφος μας δεν απείλησε την Τουρκία, αυτό είναι γεγονός».

Η κατάρριψη του αεροσκάφους ξεπερνά τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, συνέχισε και προχώρησε επιτιθέμενος στην Τουρκία για τις σχέσεις της με τους τρομοκράτες:

«Υπάρχουν πολλά προϊόντα και πετρέλαιο που εισέρχονται στην Τουρκία από υπό κατοχή εδάφη. Από αυτή τη συναλλαγή χρηματοδοτούνται οι παραστρατιωτικές ομάδες. Και τώρα μας μαχαιρώνουν πισώπλατα και ρίχνουν τα αεροσκάφη μας επειδή πολεμάμε την τρομοκρατία. Πάντα φερθήκαμε στην Τουρκία όχι μόνο σαν γειτονική χώρα αλλά σαν φιλικό κράτος. Δεν ξέρω ποιον συμφέρει το σημερινό περιστατικό, αλλά σίγουρα δεν είναι προς το δικό μας συμφέρον».


Ο Πούτιν, που βρίσκεται στην Ιορδανία και είχε επίσημη συνάντηση με τον βασιλιά Αμπντάλα, ο οποίος του εξέφρασε τα συλληπητήριά του, πρόσθεσε:

Θα υπάρξουν πολύ σοβαρές συνέπειες, μας μαχαίρωσαν πισώπλατα.



pronews

Δημοσίευση σχολίου

Blogger