Δύο από τους κατηγορούμενους εφήβους είπαν ότι τον είδαν να ασελγεί στο 18χρονο κορίτσι - Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που θα διελευκάνουν την υπόθεση

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση βιασμού μιας 18χρονης κοπέλας σε παιδική χαρά στο Μπρούκλιν.

Αρχικά η ίδια και ο πατέρας της κατήγγειλαν στην αστυνομία πως περπατούσαν στην παιδική χαρά, όταν τους πλησίασε μια συμμορία πέντε αντρών, απείλησε με όπλο τον πατέρα και τον ανάγκασε να φύγει ενώ στην συνέχεια όλοι τους βίασαν ομαδικά την 18χρονη κοπέλα.

Την επόμενη ημέρα ήρθε η πρώτη «ανασκευή» στην υπόθεση: Η 18χρονη ισχυρίστηκε πως μόνο ένας από τους δράστες την βίασε, ενώ είπε στην αστυνομία πως εκείνη δεν είδε όπλο. Την ίδια ώρα, μαρτυρίες από γείτονες απέδειξαν κενά στην ιστορία του πατέρα. Ο άντρας δεν ζήτησε βοήθεια από τους περαστικούς, παρά έμπαινε σε καταστήματα και ζητούσε να κάνει «ένα τηλέφωνο».

Τελικά σήμερα, έρχεται η πλήρης ανατροπή: Δύο από τους πέντε συλληφθέντες, όλοι τους έφηβοι, κατέθεσαν στην αστυνομία πως όταν είδαν πατέρα και κόρη στην παιδική χαρά, εκείνος βίαζε την κόρη του!

Επισήμως, η αστυνομία ανακοίνωσε πως το βέβαιο είναι πως το κορίτσι έχει κακοποιηθεί: «Αυτό που φαίνεται πως έγινε τελικά είναι πως ήταν ο πατέρας που κακοποίησε την κόρη του».

Αναμένονται οι αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις που θα διελευκάνουν την υπόθεση. 


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger