Οτι σκότωσε την 37χρονη Ανθή Λινάρδου, το Σάββατο το απόγευμα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ομολόγησε ο σύζυγός της, προκαλώντας σοκ σε ολόκληρο το πανελλήνιο. 

Οπως αποκαλύπτεται ο συζυγοκτόνος δολοφόνησε την 37χρονη το Σάββατο, μέσα στο σπίτι τους και ενώ εκείνη την ώρα, σε διπλανό δωμάτιο κοιμούνταν τα τρία μικρά παιδιά τους. 

Ο άντρας της άτυχης γυναίκας, ο οποίος συνελήφθη ως ο δράστης του εγκλήματος, ομολόγησε –σύμφωνα με πληροφορίες- στους αστυνομικούς: «Ήθελε να χωρίσουμε. Εγώ δεν το άντεχα γιατί πίστευα ότι δεν είχε λόγο να με χωρίσει. Θόλωσα εκείνη τη μέρα. Την έπνιξα. Έπεσε νεκρή και την έθαψα στο χωράφι».



Το τραγικό είναι ότι μέχρι χθες, Τρίτη, ο συζυγοκτόνος συμμετείχε στις έρευνες και δήλωνε συντετριμμένος από την εξαφάνιση της γυναίκας του. «Σίγουρα το μυαλό μου πάει κάπου αλλά δεν μπορώ να πω. Αν δεν έχω κάποια σοβαρή ένδειξη δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά. Και κάπου άσχημα αλλά δεν αποκλείω τίποτα», δήλωνε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εν συνεχεία έθαψε την δολοφονημένη συζυγό του σε χωράφι τους και κατόπιν πέρασε με φρέζα το εν λόγω σημείο, αλλά και ολόκληρο το χωράφι για να μην φαίνεται που την είχε θάψει. 




ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger