Ένα σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στη λεωφόρο Λαυρίου ανέδειξε την ανθρώπινη πλευρά ενός αστυνομικού ο οποίος έπαιξε κορώνα – γράμματα τη δική του ζωή για να σώσει έναν άγνωστο συνάνθρωπό του.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr, όταν ο 28χρονος οδηγός ενός ΙΧ μάρκας Χιουντάι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, 200 περίπου μέτρα πριν από τα φανάρια για το Βρωμοπούσι με κατεύθυνση προς το Λαύριο.

Το αυτοκίνητο χτύπησε σε ένα μεταλλικό στύλο με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί βαρύτατα και να χάσει, σχεδόν, τις αισθήσεις του.

Από το σημείο έτυχε να περνά ο αστυνομικός – ειδικός φρουρός ο οποίος υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Λαυρίου ο οποίος παρατήρησε ότι από το Χιουντάι έβγαιναν καπνοί.

Αμέσως στάθμευσε σε μικρή απόσταση από το ΙΧ, το πλησίασε και ενώ άρχισαν να βγαίνουν οι πρώτες φλόγες από το κάτω μέρος του, άνοιξε την πόρτα του οδηγού και με υπερένταση των δυνάμεών του έβγαλε έξω τον τραυματία.

Κυριολεκτικά τον έσυρε λίγα μέτρα μακριά από τα ΙΧ και εκείνη ακριβώς τη στιγμή η φωτιά αγκάλιασε το Χιουντάι!

Αν είχε καθυστερήσει δευτερόλεπτα τόσο το θύμα όσο και ο σωτήρας του θα είχαν γίνει παρανάλωμα του πυρός!

Αμέσως ο ήρωας ειδικός φρουρός ειδοποίησε την Πυροσβεστική Λαυρίου από την οποία έφθασαν άμεσα δύο οχήματα τα οποία έσβησαν την πυρκαγιά που είχε προκληθεί αφού όμως το ΙΧ είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Ο τραυματίας βρίσκεται σε κρισιμότατη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου και δίνει μάχη για τη ζωή του αφού έχει υποστεί σοβαρότατα τραύματα σε όλο το σώμα τους.

Αναμφισβήτητα όμως οφείλει το γεγονός ότι ζει στον ειδικό φρουρό ο οποίος παρότι βρισκόταν εκτός υπηρεσίας διακινδύνευσε την ίδια της ζωή του για να σώσει τον συνάνθρωπό του.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το facebook και συγκεκριμένα από το προφίλ του κ. Χριστόφορου Αλιάγα.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger