Πλεονεκτήματα στη σχέση ηλικιωμένη γυναίκα-νέος άντρας.

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… Οι συμβουλές αυτές δεν είναι ιατρικές και δεν μπορούν να τις υποκαταστήσουν αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια απλά πρακτικά ζητήματα του σεξ.

Μια πιο φωτισμένη στάση θα επιταχυνόταν αν η κοινωνία ήταν λιγότερο σκληρή στη σχέση «ηλικιωμένη γυναίκα-νέος άντρας». Φυσικά, η κοινωνία στη πραγματικότητα καταδικάζει το σχήμα αυτό ακόμη πιο σκληρά. Οι ηλικιωμένες γυναίκες κατηγορούνται για τα πάντα, από παλαβομάρα μέχρι νυμφομανία. Στην ουσία, σε τέτοιες σχέσεις δεν υπάρχει πάντα κάτι το τρελλό ή το ανώμαλο. Το αντίθετο, υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να λεχθούν σχετικά μ’ αυτό και για τις δυό πλευρές.

Οπως έχουμε, ήδη, υποδείξει στο κεφάλαιο για τον εκσπερματικό έλεγχο, μια ηλικιωμένη γυναίκα μπορεί να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση και συμπάθεια στις ερωτικές δυσκολίες ενός νέου άντρα παρά μια ερωμένη της ηλικίας του. Στην περίπτωση ενός ντροπαλού ή διατακτικού νέου, αυτό μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για την ερωτική του ευεξία. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι ο κόλπος μιας ηλικιωμένης γυναίκας, ειδικότερα όταν έχει γεννήσει, είναι συχνά λιγότερο στενός, πράγμα που εξυπηρετεί πολύ ένα νέο άντρα που ακόμα δεν έχει προλάβει ν’ αναπτύξει στην εντέλεια τον εκσπερματικό του έλεγχο. Ένας λιγότερο στενός κόλπος δεν είναι τόσο κατάλληλος για έναν ηλικιωμένο άντρα που κατέχει το ερωτικό Ταό επειδή δε μπορεί να του δώσει αρκετό ερέθισμα.

Νέοι άντρες διεγείρονται σχεδόν αμέσως όταν ερεθίζονται. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ερεθιστικό για μερικές πεπειραμένες ηλικιωμένες γυναίκες, όπως ακριβώς ένας νεανικός κόλπος για έναν ηλικιωμένο άντρα. Κοιτάζοντας και χαϊδεύοντας το σε πλήρη στύση σκληρό, κατακόκκινο κι εξογκωμένο yii heng ενός νέου άντρα μπορεί μια ηλικιωμένη γυναίκα να γίνει αρκετά ικανή για μια εμπνευσμένη ερωτική πράξη.

Ενας ηλικιωμένος άντρας δε θα τα κατάφερνε ίσως να τη διεγείρει στον ίδιο βαθμό.

Οι ηλικιωμένες γυναίκες ελκύουν τούς νέους άντρες για τους ίδιους λόγους που οι νέες γυναίκες προτιμούν τους ηλικιωμένους άντρες. Μερικοί άντρες αφυπνίζοντας το μητρικό ένστικτο της ηλικιωμένης γυναίκας γίνονται κέντρο προσοχής και το απολαμβάνουν. Αρκετοί νέοι άντρες βρίσκουν ότι ο Γυνδυασμός ερωτικής και μητρικής αγάπης είναι ακαταμάχητος.

Είναι γι’ αυτό τραγικό τέτοιες σχέσεις να κρατιούνται μυστικές και παράνομες. Αν όλοι μας δείχναμε κάπως μεγαλύτερη κατανόηση θα βλέπαμε ότι τέτοιες σχέσεις δε θα έπρεπε να καταδικάζονται αλλά να ενθαρρύνονται. Και θα μπορούσαμε να είμαστε στο δρόμο για την επίλυση των προβλημάτων πολλών ηλικιωμένων μοναχικών γυναικών καθώς και ντροπαλών νέων αντρών.

http://www.boro.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger