Για συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση και απειλή, Αστυνομικοί του Α.Τ. Συντάγματος συνέλαβαν τον πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ, μετά από μήνυση του Προξένου του Πακιστάν στη χώρας μας.


Το μεσημέρι της Τρίτης, ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ, μετά από μήνυση του Προξένου του Πακιστάν στη χώρας μας, Shahbaz Agha Haider, για συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση και απειλή ενώ υπέβαλλε αντιμήνυση, ωστόσο λόγω ετεροδικίας δεν μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη ή να συλληφθεί ο Πακιστανός Πρόξενος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νάντιας Αλεξίου που μμετέδωσε και στην ιστοσελίδα της nantiareport.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, χαρακτηρίζει «διεφθαρμένη διπλωματική αντιπροσωπεία», τον πρόξενο του Πακιστάν ενώ τις τελευταίες 135 ημέρες όπως καταγγέλλεται, οργανώνει καθημερινές κινητοποιήσεις έξω από το προξενείο, με τους Πακιστανούς διαμαρτυρόμενους για «μαύρα χρήματα που απαιτούνται από τους μετανάστες για ανανεώσεις διαβατηρίων και επικυρώσεις εγγράφων».

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger