Το αντιχριστιανικό τέρας της μασονίας προσπαθεί να δηλητηριάσει και μετά να κατασπαράξει το σώμα της πληγωμένης πατρίδας. Ο ρόλος του τεκτονισμού είναι αντιχριστιανικός και αντεθνικός. Είναι μυστική οργάνωση που συντηρεί τις αρχαίες ειδωλολατρικές τελετές και μυστήρια. Είναι πρόθυμο όργανο στην υπηρεσία του σιωνισμού και του Κινήματος για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Φιλοδοξεί να εγκαθιδρύσει την παγκόσμια δικτατορία του Αντιχρίστου. 

Μέλη της είναι μόνο «ευυπόληπτοι» πολίτες, που συμπτωματικά (;) κατέχουν καίριες θέσεις στον τομέα της δημόσιας δραστηριότητας και στην κεντρική διοίκηση. Σήμερα στην πατριωτική και Ορθόδοξη εφημερίδα μας, θα «μιλήσουμε» για ένα γνωστό σουλατσαδόρο της δημόσιας σκηνής. Μια ασήμαντη «πολιτική» προσωπικότητα με νηπιακές απόψεις. Επαγγελματίας μπουρδολόγος, τηλεοπτικός μαϊντανός και διασκεδαστής των νεόπλουτων τεκτόνων της Αθήνας. Θεωρείται ο ψευτο-αστέρας του νεόπλουτου πολιτικού συστήματος. Ο παρφουμαρισμένος χρυσοφόρος «κλόουν» της θλιβερής υπαλληλίας των αφεντικών. Εδώ και μερικά χρόνια είναι τέκτονας και δεν το κρύβει!!! 

Είχε δημιουργήσει πολλά και σημαντικά προβλήματα στη ΣΤΟΑ που ανήκε, γιατί συχνά αγνοούσε τον κώδικα δεοντολογίας των μασόνων. Τον κάλεσε ο Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς για να τον νουθετήσει. Σήμερα οι σχέσεις του με τη Μεγάλη Στοά είναι ανύπαρκτες. «Διέκοψε» και πήγε σε άλλες αγκαλιές, δηλαδή σε άλλη Τεκτονική Στοά των Βορείων Προαστίων, όπου βρήκε στοργή και προστασία. Εκεί τον δέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες και δεν υφίσταται κανένας ψόγος. Ο Βουλευτής μας βρήκε τις ιδανικές συνθήκες και τους κατάλληλους ανθρώπους για να ξεδιψάσει τα αχαλίνωτα πάθη του, χωρίς να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και τους δημοσιογράφους. Είναι έγγαμος, αλλά έχει ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις, που φυσικά τις αγνοούν οι πολλοί ψηφοφόροι του. Πρωκτολάγνος, μαζοχιστής, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ερωτικά όργια. 

Στενός του «φίλος» μου έδωσε τις σχετικές πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια της υπουργίας του, στο παρελθόν, έλαμψε δια της «ηχηρούς απουσίας του». Τα ερωτικά πάρτι γίνονται πότε στη ΣΤΟΑ και πότε σε ασφαλή και προστατευμένα σπίτια «ειδικού σκοπού». Έχει αρκετούς «χορηγούς» που του προμηθεύουν τις κατάλληλες κυρίες «υψίστης ασφαλείας», που συχνά έρχονται από την αλλοδαπή, έναντι υψηλού τιμήματος. 

Ο συγκεκριμένος π. υπουργός είναι αποφασισμένος να μην ντρέπεται για τίποτα. Οι ερωτικές του κωλοτούμπες μοιάζουν με τις ιδεολογικές του, και θυμίζουν καλά εκπαιδευμένο ακροβάτη και κλόουν. Συχνά τσακώνεται με τις συγκεκριμένες «κυρίες», γιατί ενώ πληρώνονται καλά από τους ευγενικούς «χορηγούς», δεν μπορούν να καλύψουν πάντα τις ανώμαλες προτιμήσεις του πολιτικού, της ερωμένης, της φίλης της και των υπόλοιπων «αδελφών» τεκτόνων του. 

Έμαθα πως η ερωμένη του τέκτονα π. υπουργού τον εκβιάζει απροκάλυπτα ότι θα ενημερώσει την πλούσια σύζυγό του. Έχει χάσει την ηρεμία και τον ύπνο του ο κακομοίρης, που φυσικά «δικαιολογημένα» έχει ο δυστυχής την κατανόηση όλων μας. ΥΠΟΜΟΝΗ. 

Τα ανώμαλα ανδραγαθήματα του γνωστού πανελληνίως βουλευτού είναι πολλά. Θα ήταν τελειωμένος, αν δεν τον προστάτευε η ΣΤΟΑ και οι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας. Οι κακές φήμες λένε ότι έχει φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς σε εξωτικούς και αφορολόγητους παραδείσους, όπου ξεπλένει το μαύρο χρήμα της ΣΤΟΑΣ και το δικό του. Είναι απόλυτα εξαρτώμενο πρόσωπο από τους «χορηγούς» του, που είναι ΟΛΟΙ τους υψηλόβαθμοι τέκτονες. Φορούν όλοι τους τις ποδίτσες και όλα τα «λιλιά» σαν χαρωπές νοικοκυρές και στις «ιδιαίτερες» ερωτικές συνευρέσεις τους; Ναι ή όχι; 

Είμαι περίεργος, γραφικός τύπος και ασχολούμαι με πεζά πράγματα και θέτω «κουτά» ερωτήματα. Πότε θα σταματήσετε κύριοι της Μασονίας να μου στέλνετε «απειλητικά» ραβασάκια και οδηγίες προς «ναυτιλλομένους»; Εγώ τον τάφο μου τον έχω ήδη ανοίξει, και δεν σας φοβάμαι, ΑΠΛΑ σας λυπάμαι! Με απειλείτε με «τυχαία» και απρόβλεπτα τροχαία ατυχήματα. Γιατί; 

Αγαπητέ «φίλε» π. υπουργέ, είναι αλήθεια ότι είστε ΙΠΠΟΤΗΣ του ΑΕΤΟΥ και του Πελεκάνου, δηλαδή 18ος τέκτονας; Ότι στο μαύρο σκοτεινό τεκτονικό ναό σας (;;;) υπάρχει βωμός τριγωνικός που υψώνεται με τρία σκαλοπάτια και πάνω σε αυτά βρίσκεται ο Σταυρωμένος! Στη μέση του ναού (;;;) υπάρχει ένα ΕΠΤΑΦΩΤΟ τριγωνικό κηροπήγιο ύψους ενάμιση μέτρου; Εκεί δεσπόζει ο πεντάκτινος ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΑΣΤΗΡ, που φωτίζεται; Κατά την διάρκεια των συχνών ΟΡΓΙΩΝ, που ενίοτε γίνονται στη ΣΤΟΑ τα φώτα σβήνουν; Τότε μήπως ανάβουν τα μαύρα κεριά για να γίνει η ατμόσφαιρα πιο αισθησιακή και ερωτική; 

Δυστυχισμένε πολιτικέ της τρύπιας δεκάρας, περπατάς πάνω σε αγκάθια, αλλά στη Βουλή, στην TV και στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ βρίζεις ασύστολα τη Χρυσή Αυγή, τους εθνικιστές και τους πατριώτες. Έτσι θα προχωρήσεις; Με τραμπουκισμούς, συνωμοσίες, διαπλοκές και ανωμαλίες κάτω από τα σώβρακα; 

Αλήθεια κύριε π. Υπουργέ, τα έξοδα του γραφείου σου και παραστάσεως, τα ενοίκια της ερωμένης σου και της φίλης της (συζούν χωρίς σύμφωνο συμβίωσης), ποιος «χορηγός» τα πληρώνει; Κρίμα δεν είναι να πας «αδιάβαστος», σαν το σκυλί στο αμπέλι και να χαθείς; 

Με κατηγορείς πως είμαι εθνικιστής. ΝΑΙ, είμαι. Πρώτα όμως είμαι ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Χριστιανός, μετά πατριώτης και μετά εθνικιστής. Πρώτα ο Ιησούς Χριστός και η Παναγιά, μετά η πατρίδα και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και μετά όλα τα υπόλοιπα. Κίναιδος και πισω-γλέντης πάντως δεν είμαι. ΕΣΥ; Μου το «παίζεις» πάλλευκος σαν περιστερά και πρότυπο για τους ιθαγενείς ψηφοφόρους σου. Γιατί; Έγινες και λαδιάρης, αλλά δεν λερώθηκες ΠΟΤΕ, γιατί φορούσες άσπρα γάντια, ποδίτσα, κουκούλα, ζαρτιέρες, στριγκάκια κ.ά. Ο τέλειος συνδυασμός! Μπράβο, καλή διασκέδαση. Η συνέχεια προσεχώς… 

Σήμερα οι ΜΑΣΟΝΟΙ προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, με προκλητικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο και με «στημένα» δημοσιεύματα στα ΜΜΕ. Το ερώτημα είναι, γιατί το κάνουν; Γιατί ανοίγουν τις πόρτες των ανίερων ΣΤΟΩΝ σε νέα μέλη της «υψηλής κοινωνίας»; Επιθυμούν προφανώς, νέο ΑΙΜΑ, σαν βρυκόλακες. Πολλοί είναι οι τέκτονες που έχουν αποστασιοποιηθεί (οι ΕΝ ΥΠΝΩ). «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» είναι η νέα τους πολιτική. Λειτουργούν όπως οι ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ για τους επωνύμους. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ, οι αφελείς φιλόδοξοι πλούσιοι και επώνυμοι να καταθέσετε ΑΜΕΣΑ τον ΟΒΟΛΟ σας, στο «ταμείο του ΜΑΤΣ», δηλαδή του θεού των τεκτόνων. Δεκτές αγαπητοί «νεοεισερχόμενοι», «νεοφώτιστοι» χορηγίες, διευκολύνσεις, προσφορές, ρουσφέτια, δώρα κ.ά. Τα σεντούκια μας είναι ασφαλή και προστατευμένα. Έχουμε και δικαστική ασυλία (;), πολιτική κάλυψη και προστασία, έχουμε και πόρνες πολυτελείας. Τι άλλο θέλετε; ΑΡΤΟΣ, ΘΕΑΜΑΤΑ, ΜΑΤΣ και ΜΟΥΤΣ (φιλάκια) και ας «πεθαίνει» από την ανέχεια ο λαός! 

Γιατί προκαλείτε, κύριοι των τεκτονικών Στοών, όταν η Ελλάδα καταστρέφεται και από τις δικές σας πράξεις ή παραλείψεις; Είστε σαδιστές που συχνά ηδονίζονται, βασανίζοντας εσκεμμένα τους συνανθρώπους σας; Όμως μέσα στον γενικό χαλασμό, όπου όλες οι αξίες καταρρέουν, οι σχέσεις χαλάνε και τα όνειρα εξατμίζονται, κάποιοι άνθρωποι ξεχωρίζουν για το ήθος τους, την αγωνιστικότητά τους να υπερπηδήσουν με πίστη, στη μόνη αλήθεια που είναι ο Τριαδικός Θεός, τις σκληρές και οδυνηρές αντιξοότητες της ζωής!

Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης 
Νομικός, συγγραφέας, αρθρογράφος

Το νέο εξαιρετικό και άκρως ενδιαφέρον βιβλίο του κ. Μιλτιάδη Βιτάλη, με τίτλο «Έρχεται το ποθούμενο», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Αγαθός Λόγος», Λαγουμιτζή 42, Τ.Κ. 117 45, Ν. Κόσμος, Αθήνα, τηλ. 210 9212315.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger