Η σειρά  έχει γραφτεί από τον βετεράνο J. Stewart Burns , ο οποίος έχει συνδεθεί με τη σειρά από το 2002. 

Τυχαίο; 

Πάντως από το 2002 μέχρι το 2020 δεν απέχουμε και πολύ. Μια αλλαγή στην σειρά των αριθμών και γιατί όχι και των γραμμάτων... Ας κάνουμε λίγο χιούμορ... 

Στο 666ο επεισόδιο της, αποτίει φόρο τιμής στη σειρά Stranger Things της Netflix. 



Και χωρίς να προχωράμε περαιτέρω, από τις προόδους και τις διαφημιστικές εικόνες με τα εικονικά καρφιά που έχουν δημοσιευτεί τους τελευταίους μήνες, το όλο σκηνικό δείχνει ιδιαίτερη έμφαση προς τις ψυχικές δυνάμεις και τον αποκρυφισμό.

Ο Όμηρος οπλίζει τον εαυτό του με ένα φλογοβόλο 

Προσέξτε το 666ο επεισόδιο με τίτλο: Treehouse of Horror XXX δεν έχει τυχαίες ομοιότητες με την αμερικανική επιστημονική σειρά  φαντασίας-τρόμου : Stranger Things. 
Ενώ αντίθετα με τον τίτλο του μια πολεμική εναντίον του κακού θα λέγαμε ότι την έχει... Τα δέντρα συνδέουν τον κόσμο μας με τον κόσμο των κακών δαιμόνων και μεταξύ αυτών των δύο κόσμων εξελίσσεται ο πόλεμος...

Το τελευταίο κρατήστε το στην άκρη του μυαλού σας.


Η Λίζα αναλαμβάνει το ρόλο της Έντεκα 

Η δημοφιλής σειρά έχει βγάλει επεισόδια από 30 εποχές, γεγονός που σημαίνει ότι έφθασαν στο επεισόδιο 666:




Σύμφωνα με το Comicbook.com, το επεισόδιο:  "Treehouse of Horror", πρόκειται να έχει μια πολύ ιδιαίτερη διάκριση ...


Μήπως στο προσεχές μέλλον δείξει και κάποια προφητική διάκριση πέραν των άλλων...;


Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger