Ηφαίστειο Popocatepetl, Μεξικό 
Διαστατική πύλη που οδηγεί σε μια υπόγεια εξωγήινη βάση;



Η παρατήρηση αυτή έγινε από τον Scott Waring στην ιστοσελίδα Ufo Sightings Daily :





«Παρακολουθούσα Live για να διαπιστώσω αν θα μπορούσα ξανά να καταγράψω ένα UFO του. Έχω καταγράψει πάνω από δώδεκα αντικείμενα και σκέφτηκα ότι μπορεί να έχω κάποια τύχη σήμερα. Το έκανα ... αλλά αντί για ένα ιπτάμενο αντικείμενο βρήκα μια γιγαντιαία δομή ύψους εκατοντάδων μέτρων. Είναι μια τετράγωνη πόρτα κοντά στα 60 μέτρα! Η δομή δεν ήταν εκεί μέχρι την στιγμή που ο ήλιος χτύπησε εκείνο το σημείο! Ίσως είναι ένα τέχνασμα του ματιού, μια ψευδαίσθηση κάποιου είδους, αλλά ορκίζομαι ότι μοιάζει με μια γιγαντιαία είσοδο σε μια υπόγεια εξωγήινη βάση. Μια βάση για την οποία μιλάω εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια. 

Αν ναι ... τότε βρήκαμε έναν εύκολο τρόπο να φτάσουμε σε αυτή τη βάση ... αλλά χρειαζόμαστε έναν τρόπο για να περάσουμε από εκείνη την την τεράστια πόρτα ».



Scott C. Waring - Taiwan









Ημερομηνία παρατήρησης: Dec 15, 2019 17:42:40
Τοποθεσία εντοπισμού: Ηφαίστειο Popocatepetl, Μεξικό 
πηγή: Live Cam


Όπως συμπεραίνουμε από τα προηγούμενα ο ήλιος φωτίζει την «πόρτα» για μια χρονική περίοδο. 
Ίσως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απάντηση σε τούτο το μυστήριο. Γιατί θα μπορούσε αυτή η λεγόμενη «πόρτα» απλά να είναι μια δομή στην πλευρά του βουνού που φαίνεται όταν πέφτουν προς τα εκεί  οι ακτίνες του ήλιου...


Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες...

(Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά)


Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger