Πρόκειται για πληροφορία από μια γραπτή πηγή, από έναν δακτυλιόλιθο (cornelian), που είχε στην κατοχή του ο πρίγκηψ Poniatowski (αρ. 40000132, Poniatowski, T103).


Εικονίζει δεξιά τον θεό των Κρητών, Βάλχανο (αργότερα Βάλχανο Δία ή/και Ήφαιστο - γνωστός από νόμισμα της Φαιστού - είναι ενώπιον αμονιού, με το σφυρί στο έδαφος. Κλασσικός σιδηρουργός), εξουσιαστή των ηφαιστείων (εξ ου και Vulcan, volcano, αλλά και Βαλκάνια, η ηφαιστειώδης χερσόνησος της Ευρώπης), να δείχνει στον ιπτάμενο και επί νεφών, θεό Απόλλωνα, το Δίκτυο των Μετάλλων ή ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ / ΠΛΕΓΜΑ («THE NET OF METAL», κατά την Οξφόρδη)...

Η εικόνα αυτή βέβαια σηκώνει πολλή συζήτηση...

Όμως εδώ υπάρχει κάτι άλλο άξιο παρατήρησης, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω:


Ίσως ο Βάλχανος να είχε φτιάξει πρώτος το  Οπλικό Σύστημα : 
"ΟΥΤΙΣ", όπου ο Οδυσσέας κάνοντας χρήση αυτού τύφλωσε το "μάτι" του Πολύφημου. 

Σημειώστε πως για το σκοπό αυτό χρησιμοποίησε κάποιο ιδανικό
μοντέλο ύλης (μέλαν σώμα), όπου απορρόφησε το φως, 
ενώ παράλληλα λόγω της θερμότητας του,
έστειλε συγκεκριμένη ακτινοβολία μικροκυμάτων εντός 

του Οφθαλμού του Κύκλωπα....
Πρόκειται για ένα οπλικό σύστημα όπου τοποθετείται σε μια περιστρεφόμενη βάση, με παροχή τροφοδοσίας και, θερμαινόμενη κατακόρυφη αντίσταση (ΜΟΧΛΟΣ ΕΛΑΙΝΟΣ).

Στο πάνω μέρος, όπως βλέπουμε στην εικόνα, βρίσκεται το Μέλαν Σώμα ο Ειδικός Κρύσταλλος (ΜΕΛΑΝΟΣ ΟΙΝΟΙΟ), όπου με την κατάλληλη  την θέρμανση του, έχει την ικανότητα να απορροφά την φωτεινή ενέργεια και να εκπέμπει  συγκεκριμένα μικροκύματα.



Ο Οδυσσέας κατά την Ομήρου Οδύσσεια χρησιμοποίησε φλογόμαυρο κρασί (ΜΕΛΑΝ ΣΩΜΑ) για να ζαλίσει τον Πολύφημο, που του το έδωσε ο ΜΑΡΩΝ ( Εὐάνθεος υἱός) μαζί με επτά χρυσά τάλαντα. Ο πατέρας του ήτο ιερέας του Απόλλωνος. Δηλαδή από καταγόταν από οικογένεια που διαχειριζόταν εξειδικευμένη Γνώση.

Ο Οδυσσέας αφού έφτιαξε παλούκι (ΜΟΧΛΟΣ ΕΛΑΙΝΟΣ) που το ζέστανε στην φωτιά για να σκληρύνει. Κατόπιν με την βοήθεια των συντρόφων του τύφλωσε τον κοιμισμένο Κύκλωπα.

Ο Οδυσσέας δηλαδή μέσω υπερτεχνολογίας (Οπλικόν Σύστημα: "ΟΥΤΙΣ"), χτύπησε κβαντικά τα ολογραφικά συστήματα πληροφορικής του εχθρού. 


Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger