Ο θόλος που καλύπτει τον μετεωρίτη στο South Ural State Historic Museum αρχίζει αυθόρμητα να μετακινείται πριν καταψυχθεί σε ύψος περίπου 10 cm. 

15 Φεβρουαρίου 2013 ήταν η ημερομηνία έπεσε στη Ρωσία. Ωστόσο, ο δίδυμος αδελφός του μετεωρίτη πέταξε πρόσφατα  κοντά στη Γη πρόσφατα ... Τι Σύμπτωση;

ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

Ο Scott C. Waring χατακτηριστικά αναφέρει στο ufosightingsdaily  για αυτό το γεγονός ότι :

«... Τώρα πρόκειται να μιλήσω για κάτι που από καιρό θεωρούσα εφικτό ... για αυτό το γεγονός ότι μερικοί μετεωρίτες περιέχουν μέταλλα που δεν είναι μόνο μέταλλα. Πιστεύω ότι μερικοί από αυτούς τους μετεωρίτες μπορεί να ήταν εξωγήινοι ανιχνευτές ή αντικείμενα που επιπλέουν στο διάστημα. Η κατάσταση που τους κάνει να εμφανίζονται σαν πέτρες μπορεί να είναι μόνο η ηλικία τους. Βλέπετε, πιστεύω ότι οι αισθητήρες είναι στερεά, όχι κοίλα αντικείμενα. Τα στερεά αντικείμενα θα αντέχουν τις σκληρότερες συνθήκες στο χώρο. Τέτοια αντικείμενα θα περιέχουν σούπερ μικρο- τεχνολογία (Tech) που είναι χίλιες φορές μικρότερη από έναν κόκκο άμμου. 





Πιστεύω κάτι, ίσως το ηλεκτρικό ρεύμα στο κουτί που το περιέχει, να επαναφορτίσει ή να ξυπνήσει το θραύσμα του καθετήρα. Στη συνέχεια απελευθέρωσε μερικά από τα μικροσκοπικά ρομπότ ανοίγοντας το γυαλί για να τα απελευθερώσει. Αλλά να τι με ανησυχεί ... Αν αυτή η θεωρία είναι σωστή ... τότε τα Ουράλια θα έχουν έναν σαφή στόχο άγνωστων συνεπειών. »



Ημερομηνία του περιστατικού: 18 Δεκεμβρίου 2019
Τοποθεσία συμβάντος: South Ural, Historical Museum, Russia
Μετεωρίτης:  Chelyabinsk Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger