Ο  ρώσος πρόεδρος ουδέποτε… διέψευσε το προφίλ του « ανθρώπου της δράσης» τροφοδοτώντας συχνά τον Τύπο με φωτογραφίες του που τον δείχνουν να ιππεύει άλογα, να πηγαίνει σε κυνήγι ή να καταδύεται με βαθυσκάφος κ.α.



Ο 62χρονος ισχυρός άνδρας της Ρωσίας αυτή την φορά δεν χρειάστηκε να απομακρυνθεί και πολύ. Συγκεκριμένα  απαθανατίστηκε να ακολουθεί γεμάτος ενθουσιασμό ένα πρόγραμμα γυμναστικής στο γυμναστήριο του, στο εξοχικό του στο Σότσι.



Μαζί με τον ακαταπόνητο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν και ο Ρώσος Πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ που όπως αναφέρει η Daily Mail, πάσχισε να συμβαδίσει με τον υπερδραστήριο ηγέτη.



Ο πρώην πράκτορας της KGB  έκανε τις ασκήσεις του χωρίς να… βγάλει το μπλουζάκι του, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα,  ενώ λίγο αργότερα απόλαυσε ένα καλό πρωινό με τον Μεντβέντεφ στον οποίο είχε προηγουμένως δώσει και κάποιες καλές συμβουλές στην διάρκεια της άσκησης τους.



Αφού πρώτα ολοκλήρωσαν την γυμναστική τους, οι δύο άντρες κατευθύνθηκαν προς την κουζίνα όπου ο Πούτιν συνηθισμένος στους ηγετικούς ρόλους άρπαξε μία λαβίδα για να επιδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Μετά την παρέμβαση του σεφ ο οποίος τους έδωσε μερικές συμβουλές για το πως να επιτύχουν το τέλειο ψήσιμο, οι δύο άντρες κάθισαν σε ένα τραπέζι και απόλαυσαν το πρωινό τους.



ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger