Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των δύο γνωστών καλλιτεχνών!
Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα το απόγευμα ο Νότης Σφακιανάκης, μετά τις σφοδρές κατηγορίες που δέχθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όχι μόνο, ότι είναι χρυσαυγίτης, καταγγέλλοντας την Δέσποινα Βανδή για στενές σχέσεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και με ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου.Ειδικότερα, ο Νότης μέσω του manager του προχώρησε σε δημοσίευση στοιχείων που αποδεικνύουν αμάχητα όπως ισχυρίζεται ο λαϊκός τραγουδιστής τις ακραίες  αναρχο-αριστερές πολιτικές αντιλήψεις της Δέσποινα Βανδή οι οποίες και οδήγησαν την τελευταία να βάλει τέλος στο μουσικό σχήμα του Έναστρον πριν λίγο καιρό.

Τα στοιχεία για το πολιτικό προφίλ της Δέσποινας Βανδής που έθεσε στη διάθεση των δημοσιογράφων ο Νότης Σφακιανάκης είναι τα εξής:
1. Ο Νότης τόνισε στους δημοσιογράφους ότι το τραγούδι με τίτλο »ΟΥΤΟΠΙΑ» της Δέσποινας Βανδή είναι στην πραγματικότητα πολιτικό και αναφέρεται στην ουτοπία του κομμουνισμού που επαγγέλεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
2. Το τραγούδι »ΑΝΑΝΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ» της Δέσποινας Βανδή ο Νότης ισχυρίστηκε ότι είναι επίσης ξεκάθαρα πολιτικό και αναφέρεται στα επεισόδια που έγιναν στην Αθήνα τον Δέκεμβρη του 2008 μετά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια. Προχώρησε μάλιστα και στην δημοσίευση σχετικής φωτογραφίας που είχε κυκλοφορήσει από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου προς επίρρωση της καταγγελίας του αυτής:
3. O Νότης Σφακιανάκης κατήγγειλε πως η Δέσποινα Βανδή έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε αντιφασιστική punk συναυλία στα Εξάρχεια, που καλούσανε αναρχικές και αριστερές συλλογικότητες, ποζάροντας μάλιστα με καμάρι και χαμόγελο στην σχετική αφίσα του event που είχε κυκλοφορήσει τότε από τους διοργανωτές.

4. Ο Νότης Σφακιανάκης ισχυρίστηκε πως έχει στην κατοχή του προσωπικές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή οι οποίες δείχνουν την τελευταία να φοράει κουκούλα κατά τη διάρκεια ερωτικής της συνεύρεσης με τον άντρα της Ντέμη Νικολαίδη.

Ανακοίνωση και από τη Νέα Δημοκρατία μετά από τις καυτές καταγγελίες του Νότη

Σε ανακοίνωσή της για το θέμα που πλέον έχει πάρει μεγάλες πολιτικές διαστάσεις, η Συγγρού δήλώσε ότι καταδικάζει ξεκάθαρα τα δύο άκρα της ελληνικής μουσικής σκηνής και καλεί τον ελληνικό λαό να συνεχίζει να ακούει και να στηρίζει με την ίδια όρεξη και ενθουσιασμό τον δημοφιλή έλληνα τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger