Την... κερκόπορτα του $ex κατά τη διάρκεια του καφέ επιχειρεί να ανοίξει η Ευρώπη. Πρόκειται για μία πρακτική που ανθεί στην Ταϊλάνδη αλλά δεν είχε φτάσει μέχρι πρότινος στην Ευρώπη.

«Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σεξουαλικά το πρωί», υποστηρίζει ο Μπράντλει Σαρβέτ, ο οποίος σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο ευρωπαϊκό «Cafe pipe» στη Γενεύης.

Σύμφωνα, δε, με το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer», ο τολμηρός Ελβετός έχει ήδη ζητήσει άδεια για την λειτουργία του καφέ του, περιμένοντας το «πράσινο φως» από τις αρχές. Δεν θα έχει μάλιστα κανένα πρόβλημα αν «περάσει» την καφετέριά του ως χώρο για ανδρικό μασάζ.

«Πίνοντας καφέ, οι πελάτες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν την περιποίηση μιας κυρίας την οποία έχουν οι ίδιοι επιλέξει μέσω iPad. Δεν θα σερβίρουμε αλκοόλ, αλλά μόνο καφέ» επισημαίνει ο άνδρας με το ψευδώνυμο Σαρβέτ, καθώς δεν θέλει να αναμίξει την οικογένειά του με το επαγγελματικό αυτό εγχείρημα, συμπληρώνοντας: «Κι' αυτό γιατί ο καφές δρα άμεσα στον οργανισμό. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σεξουαλικά το πρωί».
loading...

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger