Μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση διάρκειας σχεδόν 3 ωρών, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.115) «λύγισε» την τρίτη της αντίπαλο στα προκριματικά και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon.

Νέο μεγάλο επίτευγμα για τη Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια νίκησε τρεις αντιπάλους στα προκριματικά και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Έτσι, η 20χρονη τενίστρια θα παίξει στο τρίτο major της καριέρας της, αφού ήταν παρούσα τόσο στο περσινό US Open, όσο και στο φετινό Australian Open, όπου πέτυχε και την πρώτη Grand Slam νίκη της!

Για να το πετύχει, η Σάκκαρη ξεκίνησε με εντυπωσιακή νίκη απέναντι στη Ρωσίδα Πολίνα Λέκινα (6-0, 6-0), συνέχισε με τη Σέρβα Γιοβάνα Γιάκσιτς (7-6, 6-2) και ολοκλήρωσε με την Ουκρανή Μαρίνα Ζανέφσκα, της οποίας επιβλήθηκε 2-1.

Η Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ με 6-7, αλλά στη συνέχεια απάντησε στη Ζανέφσκα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον ίδιο τρόπο και έφτασε στο κυρίως ταμπλό κερδίζοντας το τρίτο σετ με 6-2. Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεκινούν τη Δευτέρα


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger