Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς αντάλλαξαν σκληρούς χαρακτηρισμούς.


Μιλώντας σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό ο Αδ. Γεωργιάδης, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι «τα παίρνουν».

Η κυβέρνηση «τα παίρνει» – Φασίστας ο Παππάς

«Μην μας το παίζουν αθώοι και καλοί. Για ποιους λόγους θέλουν την εξουσία; Για ποιο λόγο κάνουν τα αντίθετα από αυτά που λέγανε;» διερωτήθηκε και είπε πως ο ίδιος θα τους ψάξει ευχόμενος να μην βρει τίποτα.

Ταυτόχρονα χαρακτήρισε φασίστα τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. «Το παραμύθι του Παππά ότι ήρθαν οι καλοί για να διώξουν τους κακούς, εγώ δεν το τρώω. Να μη γυρίσουμε σε εποχές που χρειαζόμαστε ένα νέο Μαρούδα με το όνομα Νίκο Παππά για να παίρνουμε άδεια για το τι θα λέμε» είπε χαρακτηριστικά.

Παππάς: Φίλος του Πατακού ο Αδωνις – Να πάρει θέση η ΝΔ
Απαντώντας με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ανταπέδωσε τα πυρά. «Το γελοίο του πράγματος είναι προφανές, καθώς αυτή η κατηγορία εκτοξεύεται από έναν περήφανο φίλο του Στυλιανού Παττακού» είπε. Εκανε λόγο για διαδικασία νόμιμης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών και απευθύνθηκε στην ΝΔ ζητώντας να πάρει επίσημα θέση. «Η ουσία βρίσκεται στην επίσημη θέση της ΝΔ. Διότι αν καλύπτει τον αντιπρόεδρο της, σημαίνει ότι δεν έχει κανένα όριο στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την ανομία, τη διαπλοκή και την ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι πολίτες, ακόμα και αυτοί της συντηρητικής παράταξης ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους» κατέληξε.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger