Χαμηλής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ των μεταναστών και των λιγοστών δυνάμεων της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Δημάρχου Λέρου, κάποιοι ξεσήκωσαν τους μετανάστες με αφορμή την έλευση στο νησί των εθελοντών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ οι οποίοι τις επόμενες μέρες θα προσφέρουν στους πολίτες ιατρική βοήθεια (Παρασκευή και Σάββατο 8-9 Ιουλίου 2016).

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (7-7-2016), παρουσία εκπροσώπων του ΟΜΙΛΟΥ MIG, της Δημοτικής Αρχής και λοιπών Φορέων, πραγματοποιήθηκε ΔΩΡΕΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού στο Hotspot των Λεπίδων [VIDEO], χωρίς να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα, και με τους μετανάστες να δείχνουν ικανοποιημένοι. 

Φαίνεται όμως ότι "κάποιοι" (άγνωστοι προς το παρόν) έδωσαν την "ιδέα" στους μετανάστες να ξεσηκωθούν, ώστε το θέμα τους να λάβει δημοσιότητα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρής έντασης επεισόδια ζητώντας επιτακτικά να φύγουν από τη χώρα.

Έτσι, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς της πρώτης υποδοχής στο χώρο των Λεπίδων με ξύλα και πέτρες, ενώ κατέστρεψαν το κοντέινερ που στεγάζει τα γραφεία της πρώτης υποδοχής στο χώρο των Λεπίδων.


Το βράδυ της Πέμπτης έφτασε στο νησί διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας, κυρίως στους εργαζόμενους στο χώρο του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου το οποίο συνορεύει με το Hotspot των Λεπίδων.

Σημειώνεται ότι στο hotspot της Λέρου κρατούνται περίπου 650 μετανάστες. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ MIG ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..."


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger