Θυμόσαστε πριν από λίγο καιρό όταν γράφαμε μέσα από εδώ από το blog μου ότι η Αθηνά Παντελίδη είναι έτοιμη να ακολουθήσει την δικαστική οδό κατά όλων αυτών που εκμεταλλεύονται το όνομα του παιδιού της στο διαδίκτυο;

Η ώρα έφτασε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπου και κατέθεσε έναν φάκελο με στοιχεία για διάφορους άεργους, άσχετους, αλλά και κουτούς, ψευτοράπερ και καραφλούς γλίτσες που χρησιμοποιούσαν αλλά και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το όνομα του Παντελή για προσωπικό όφελος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα στοιχεία αναμένεται να αξιολογηθούν και σε λίγες μέρες θα αποφασιστεί αν οι μηνύσεις κατατεθούν κατα αγνώστων ή ταυτοποιηθούν οι ηθικοί αυτουργοί των πράξεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο φάκελος ολοκληρώθηκε και δόθηκε στην Αθηνά από φίλους του τραγουδιστή και σε αυτόν ανάμεσα σε άλλες καταγγελίες υπάρχουν μέχρι και βίντεο κάποιων που χρησιμοποίησαν όχι μόνο τον τραγουδιστή αλλά και ονόματα δημοσιογράφων προκειμένου να εντυπωσιάσουν για να πολιορκήσουν γυναίκες.

Όλο αυτό το χυδαίο παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Πρόθεση της οικογένειας είναι να πέσουν όλες αυτές οι σελίδες που σκοπό και στόχο έχουν μόνο το κέρδος και να μείνουν αυτές που διαχειρίζεται μόνο οι συγγενείς.

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τα ονόματα των συγκεκριμένων διαχειριστών. Ειδικά κάποιων που λειτουργούν σε νησιά… και το παίζουν και μάγκες… αλλά από μακριά…

Τέλος η κωλοτούμπα… ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης καραφλούλη…



ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger