Παραγωγός στη Ρόδο δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του από αυτό που αντίκρισε χθες το πρωί μπροστά του όταν πήγε στην δουλειά.


Ο παραγωγός πουλάει καρπούζια σε υπαίθριο πάγκο στην πόλη της Ρόδου εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν να πέσει θύμα εξαπάτησης.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος παραγωγός μετέβη στο σημείο που αφήνει την κλούβα με τα καρπούζια που είναι σε κεντρικό δρόμο της πόλης, έτσι ώστε να ξεκινήσει την εργασία του και την ώρα εκείνη διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά αφού η κλειδαριά από τις κλούβες που είναι τα καρπούζια ήταν σπασμένη.

Στη συνέχεια διεπίστωσε πως έλειπε ένα πολύ μεγάλο μέρος από την παραγωγή του και σύμφωνα με την εκτίμηση που έκανε στη συνέχεια, ο παραγωγός υπολόγισε ότι η ποσότητα που εκλάπη είναι 800 κιλά.

Στο σημείο μετέβη άμεσα η αστυνομία έπειτα από την κλήση του άτυχου παραγωγού προκειμένου να καταγράψει το συμβάν. Εκείνο που κάνει την υπόθεση περίεργη είναι ότι δεν μπορούν να βρουν που πήγαν τα καρπούζια αφού η ποσότητα είναι πολύ μεγάλη και δεν είναι δυνατόν να διοχετευθεί τόσο γρήγορα. Ωστόσο, οι εκτιμήσεις που κάνουν είναι ότι, ακριβώς επειδή η ποσότητα που εκλάπη είναι τέτοια, προφανώς στόχος του δράστη ή των δραστών είναι να τα πουλήσουν.

Τέλος να σημειωθεί Πάντως, ότι ο συγκεκριμένος παραγωγός είναι από αυτούς που επλήγησαν με αρκετές χιλιάδες ευρώ ζημιά κατά την πρόσφατη πυρκαγιά στην Απολακκιά Ρόδου.



ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger