Στον περισσότερο κόσμο τα φίδια προκαλούν ανατριχίλα ακόμα και από φωτογραφίες. Κάποιοι… θαρραλέοι όμως κάθονται να τους κάνουν… μασάζ.

Τα φίδια ζυγίζουν συνολικά 250 κιλά, και δεν υπάρχει καμία διαφυγή από τη στιγμή που είστε σε χαλάρωση...

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαλαρωτικό από ένα βαθύ μασάζ των μυών. Αλλά αυτό το μασάζ περιέχει τέσσερους θανατηφόρους και τεράστιους πύθωνες Βιρμανίας

Θα μπορούσε να αποτελεί μέρος δοκιμασίας σε κάποιο αμερικάνικο ριάλιτι σόου αλλά στην πραγματικότητα συνιστά τρόπο… χαλάρωσης για δεκάδες ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, ζωολογικός κήπος στις Φιλιππίνες προσφέρει μασάζ διάρκειας 15 λεπτών, όχι από κάποια καλλίγραμμη νεαρή ή μυώδη νεανία αλλά, από… πύθωνες!

Μάλιστα, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, οι τέσσερις μασέρ (ο θεός να τους κάνει) ονομάζονται Michelle, Walter, Ej και Daniel.

Υπό το βλέμμα των υπαλλήλων, τα πελώρια φίδια σέρνονται πάνω στα σώματα των επισκεπτών προσφέροντας, όπως λένε, σπάνιες στιγμές χαλάρωσης. Εν ολίγοις, βγάζουν τους πύθωνες από τα κλουβιά τους και τους αφήνουν να κινηθούν πάνω στους επισκέπτες.



Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που έκατσε να του κάνουν μασάζ τα φίδια: «Έπρεπε να ξαπλώσω σε ένα στρώμα μπαμπού. Οι υπάλληλοι μου έδιναν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνω και τι όχι. Οι συμβουλές του, όπως φαντάζεστε, ήταν κρίσιμες. Σου λένε να μην φυσάς τον αέρα πάνω στα φίδια γιατί εκνευρίζονται. Δεν πρέπει να φωνάξεις για βοήθεια γιατί το φίδι καταλαβαίνει τους παλμούς και προσπαθεί να καταλάβει εάν είσαι λεία ή εχθρός».

Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου, Giovanni Romarate, υποστηρίζει πως το μασάζ είναι ασφαλές: «Τα φίδια δεν επιτίθενται όσο δεν απειλούνται. Επίσης, δεν χρησιμοποιούμε πύθωνες που είναι δηλητηριώδεις. Κατ’αρχήν, οι επισκέπτες αισθάνονται φόβο αλλά οι περισσότεροι που το δοκιμάζουν λένε ότι τους αρέσει. Είναι σαν κανονικό μασάζ».






www.tragiko.net

Δημοσίευση σχολίου

Blogger