Και ποιος σας εγγυάται αδέρφια μου ότι τα αποτελέσματα των εκλογών είναι γνήσια;
Ερωτω... Ποιος;
Η αμφίβολη εταιρεία, ονόματι: singular logik, που διαχειρίζεται εν λευκώ την εκδοση των αποτελεσματων και που ανήκει [όπως λέγουν οι κακές γλώσσες] σε κάποιους πολυ ύποπτους κυρίους;
Ή μήπως σας την εγγυώνται οι κ.κ. Άδωνις, Φώφη, Βαγγελας, Τσιπρανδρέου και άλλοι τέτοιοι εγχώριοι τοποτηρητές της δεθνούς γραβατοπειρατείας.

Διότι αν αυτοί είναι οι εγγυητές της γνησιότητας των εκλογικών αποτελεσμάτων, τότε καλύτερα να μην μπειτε στον κόπο να πάτε να δωκετε την ψηφο σας. Την έχουν ήδη δώκει αυτοί για σας, χωρίς εσάς...

Σας το λέω και να μου το θυμηθείτε αδέρφια μου...
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην εντιμότητα των λύκων που εχουν βανει να φυλάνε τα πρόβατα [δηλαδή εμάς...]
Κι αν πρόκειται για κόμματα που βρίσκονται εκτός του γνωστού "συνταγματικού τόξου" που έχει αναλάβει εργολαβικά τη λεηλασία της Ελλάδος, σας λέγω ότι στους τρεις ψήφους, αυτοί είναι ικανοί να τους κόβουν τους δύο.

Όσο για τη Χρυση Αυγη, το βλεπω να την βγαζουν στο 9,9% για να μην φανεί το διψηφιο ποσοστο της και παθουν εγκεφαλικό τα γεράκια της συναγωγής [όπως λέγουν οτι συνεβη και στις ευρωεκλογες]   

Πως λοιπον μπορει να αντιδρασε ο απλος πολιτης, για να διασφαλισει ει δυνατον, το οτι η κυρία singular θα καταγραψει πραματικά την ψηφο του και δεν θα τη μετατρεψει σε ροζ η γαλάζια ή λεβέντικη;
Ιδου, πως...

Ελαβα στο μεηλ μου ενα φοβερο κειμενο, απο καλη διαδικτυακη φιλη, που το ονομα της αρχιζει απο Φ. αλλα δισταζω να το αναφερω ολοκληρο, μην παει και βρει κανα μπελα η γυναίκα.
Η φιλη μας η Φ. εχει καταθεσει "αιτημα διασφαλισης εκλογων και εκλογικων αποτελεσματων", δικαιωμα που το διαθετει ο πασα ενας πολιτης.
Σας διδω λοιπον εδω τη φορμα του αιτηματος, που μπορειτε να την υποβαλλετε κι εσεις στους "αδεκαστους" δικαστες μας, δια τα περαιτερω...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ:  president@areiospagos.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ypourgos@ypes.gr / gramatia@ypes.gr /a.toumpi@ypes.gr

ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Με την ιδιότητα του πολίτη του Ελληνικού Κράτους,απευθύνομαι προς τις Εισαγγελικές Αρχές,ανταποκρινόμενος/η στις επιταγές του άρθρου 120 του Συντάγματος των Ελλήνων και κάνοντας χρήση του δικαιώματός μου,ΑΙΤΟΥΜΑΙ τον έλεγχο όλων των πράξεων που σχετίζονται με την εκλογική διαδικασία .
Στις εκλογές του 2012 παρουσιάστηκαν ως έγκυρα αποτελέσματα συγκεκριμμένα ποσοστά.Διεπιστώθη,οτι τα αποτελέσματα που προεβλήθησαν,ήταν μόνο «εκτιμήσεις»και οχι έγκυρα αποτελέσματα,παρόλο που τα κανάλια τα παρουσίαζαν ως τέτοια.
Στις εκλογές της 25.1.2015,υπήρξαν διαφορές μεταξύ εγγεγραμμένων (Εκλογικοί Κατάλογοι)http://www.ekloges.ypes.gr/    http://www.ypes.gr/el/Elections/anakoinoseis/
και Εκλογικού Σώματος (Στοιχεία ΥΠ.ΕΣ) καθώς και αποκλίσεις μεταξύ των δεδομένων του ΥΠ.ΕΣ για τις περιφέρειες.

Εκλογική Δύναμη ανά Εκλογική Περιφέρεια (Εκλογές 2015) www.ypes.gr/UserFiles/f0ff9297-f516-40ff-a70e-eca84e2ec9b9/eklog-dyn-ana-perif-2015.xls

Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν μας έδωσαν ούτε η singular logic,ούτε το υπουργείο Εσωτερικών πραγματικούς αριθμούς ψηφισάντων,αποχής,ακύρων,λευκών, εγκύρων. Ούτε τον συνολικό αριθμό του εκλογικού σώματος. Ποτέ δεν είχε ξαναγίνει αυτό.
Επισημαίνεται επιπλέον,ότι η εκλογική αναμέτρηση καταγράφεται και παρακολουθείται,μόνον από μιαν ιδιωτική εταιρία,την SingularLogic.
Ως εκ τούτου απαιτείται περισσότερη διαφάνεια σε τέτοιου είδους συστήματα με περισσότερους διαφορετικούς φορείς από μια και μόνο κερδοσκοπική εταιρεία.

Προσωπικά με ανησυχεί και ότι το μονοπώλιο της ηλεκτρονικής διαχείρισης των εκλογών το έχει μια εταιρεία όπως η Singular Logic, xωρίς να ελέγχει κανένας άλλος φορέας την ροή των αποτελεσμάτων και τον εξοπλισμό της εταιρείας.Ποιός εγγυάται την ηλεκτρονική ασφάλεια σε αυτήν την περίπτωση? Και ποιες είναι οι δικλείδες ασφαλείας αυτού του συστήματος? Οταν υπάρχουν τεχνικές που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν ή να αφαιρέσουν μέρος των δεδομένων από τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ειδικοί δικτύων επι των συγκεκριμμένων θεμάτων,μας πληροφορούν οτι:Τα περί κλειστού συστήματος (Το λογισμικό btw είναι της Singular Logic είναι κλειστού κώδικα) που δεν επιδέχεται «παρεμβολές» είναι μια καλή δικαιολογία για να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα αν θέλουν.Και οτι αν κάποιος απο την ίδια εταιρεία έχει “τροποποιήσει” μια διαδικασία,ώστε να βγάζει τα επιθυμητά αποτελέσματα,τότε τα ISO δεν διασφαλίζουν τη διαδικασία.Με «πείραγμα» του προγράμματος για την έκδοσή τους,μπορεί να γίνει νόθευση και αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Το ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης δέχεται δεδομένα.Oπως για παράδειγμα να προστεθούν 100 ψήφοι στο A ή στο Β κόμμα.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα,μπορεί να «πειραχτεί» έτσι ώστε ενώ ο εντολοδόχος να πληκτρολογεί 100 ψήφους υπερ του Α ή του Β κόμματος να προστίθενται 105. Αντίστοιχα οι 100 ψήφοι του Γ ή του Δ κόμματος,να γίνονται 98. Έτσι μπορεί να αυξηθεί οριακά η δύναμη των δύο κομμάτων εξουσίας και αντίστοιχα να μειωθεί οριακά η δύναμη άλλων κομμάτων. Με έναν αλγόριθμο,που είναι κρυμμένος στο πρόγραμμα του υπολογιστή,καταλογίζονται οι ψήφοι υπέρ ενός υποψηφίου και εις βάρος άλλων.

Γενικά,η διαχείριση με ηλεκτρονικό τρόπο-μέσω υπολογιστή-των ψήφων όλων των εκλογικών κέντρων,είναι επισφαλής και στο υπουργείο Εσωτερικών.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.

1.Αποστολή εκλογικών παρατηρητών.
2.Nα παραχωρηθούν τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular. Για τη σωστή τήρηση,πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO.
3.Να μας γνωστοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν τα κόμματα πρόσβαση στα στοιχεία που αναφέρονται στην Πολιτική Ασφάλειας (audit trail, συστήματα καταγραφής) το βράδυ των εκλογών την ώρα που θα γίνεται η καταχώρηση των αποτελεσμάτων.
4.Το λογισμικό της: Singular Logic,να παράσχει σε κάθε πολίτη,αυτής της χώρας,την ελεύθερη πρόσβαση(On-Line) τουλάχιστον σε τεταρτοβάθμια ανάλυση των εγγράφων:
α.Ανα, τμήμα
β.Ανα, Δήμο
γ.Ανα, Νομό και
δ.Ανα, Περιφέρεια
5.Τα αποτελέσματα να καταγράφονται ηλεκτρονικά και στις πρ. Νομαρχίες για να υπάρξει διαυγής διασταύρωση με τα στοιχεία της ιδιωτικής εταιρείας Singular.
6.Η SingularLogic να υποχρεωθεί να δίνει τα αποτελέσματα όλων των εκλογικών τμημάτων.Δηλαδή,από τα 20.000 εκλογικά τμήματα,τα οποία βγάζουν ξεχωριστό ΕΓΓΡΑΦΟ-αποτέλεσμα το καθένα,που να μπορεί να πάρει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ πριν καν σταλεί στο Υπουργείο Εσωτερικών.
7.Τον έλεγχο όλων των προγραμμάτων της εταιρείας Πληροφορικής SingularLogic,απο την Ενωση-Σύνδεσμο,των Προγραμματιστών-Άναλυτών.
8.Να ελεγθεί η λειτουργική εφαρμογή του λογισμικού,ήτοι η εφαρμογή του εκλογικού νόμου σε SOFTWARE.
9.Να γίνει πλήρης έλεγχος στα εκλογικά κέντρα και στην καταμέτρηση ψήφων.Κυρίως των λευκών και άκυρων,ώστε να αποκλειστεί ο μετασχηματισμός αυτών των ψήφων.
10.Πρόσβαση των πολιτών-ψηφοφόρων στα αποτελέσματα,ώστε να είναι εφικτή η διασταύρωσή τους και η σύγκρισή τους με τα μεταδιδόμενα αποτελέσματα.
11.Να δημοσιευτούν αναλυτικά εκλογικά αποτελέσματα,ανα εκλογικό τμήμα,ανα νομό,ανα περιφέρεια και συνολικά.
12.Να ελεγχθούν τα αποτελέσματα-πριν κατακυρωθούν-απο Ανεξάρτητο Ελεγκτικό Σώμα με χειρόγραφο τρόπο,ανα νομό αθροίζοντας τα φαξ που στέλνουν τα κατά τόπους εκλογικά κέντρα και μετά να θεωρούνται οριστικά τα αποτελέσματα.
13.Τα αποτελέσματα,να σταλούν απο τους δικαστικούς και απο τους εκλογικούς αντιπροσώπους σε ολα τα κόμματα που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.
14.To Υπουργείο Εσωτερικών,να αναρτήσει Λογιστικό Φύλλο με καταχωρήσεις αποτελεσμάτων καταγραφής ψήφων Κέντρο προς Κέντρο και βαθμιαία αθροιζόμενα.Το λογιστικό αυτό φύλλο θα πρέπει να ειναι ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΟ (τύπου .pdf), αλλα και να ειναι ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΙΜΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ (στο δικο μας EXCEL)!!
Θα πρέπει να τυπώνεται άμεσα και απο το Εθνικό Τυπογραφείο (αν δεν γινεται ήδη).
Με αυτόν τον τρόπο,οι κατά τόπους αντιπρόσωποι -δικαστικοί και κομματικοί-μπορούν να εξακριβώσουν αν καταχωρήθηκε σωστά το κέντρο που ήλεγχαν.Ετσι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ του νομού και περιφέρειας και επαληθεύεται τοπικά (απο το δικο μας EXCEL)… για την υποψία «λαθρο-χειρο-υπολογισμού».
15.Να διασφαλιστεί το οτι δεν θα υπάρξει παραποίηση ψηφοδελτίων,σε κάθε εκλογικό κέντρο.
16.Να επιτραπεί ο ενδιάμεσος έλεγχος,πριν τα επί μέρους αποτελέσματα σταλούν στα αρχηγεία των κομμάτων και στο Υπουργείο Εσωτερικών,ώστε σε περίπτωση αμφιβολιών,να υπάρξει τρόπος επιβεβαίωσης.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΕΠΕΙΔΗ η παρέμβαση της δικαστικής εξουσίας είναι αναγκαία προκειμένου να αποτραπεί επικείμενος κίνδυνος των δικαιωμάτων μου.
ΕΠΕΙΔΗ προκύπτει η ανάγκη διερευνήσεως διάπραξης σοβαρών αδικημάτων.
ΕΠΕΙΔΗ συντρέχει επείγουσα περίπτωση για άμεση διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας σχετικά με την τέλεση των ανωτέρω αδικημάτων.
ΕΠΕΙΔΗ το Δικαστήριό σας είναι αρμόδιο για την εκδίκαση της παρούσας αίτησης.
ΕΠΕΙΔΗ έχω προφανές έννομο συμφέρον να ασκήσω την αίτηση,σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο πιο πάνω ιστορικό.
ΕΠΕΙΔΗ τίθεται υπό διακινδύνευση εξαιτίας των παράνομων ενεργειών,η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.
ΕΠΕΙΔΗ συντρέχει βάσιμος κίνδυνος και εγείρονται ερωτηματικά σε ότι αφορά την εγκυρότητα αυτής της εκλογικής διαδικασίας.
ΕΠΕΙΔΗ υπάρχουν σαφείς αποχρώσες ενδείξεις νοθείας,των επικείμενων εκλογών.
ΕΠΕΙΔΗ η παρούσα είναι βάσιμη,νόμιμη και ορισμένη.

ΖΗΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.....
ΟΝΟΜΑ.....

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ζητήστε τους,να πρωτοκολληθεί το αιτημα, αφου το υποβαλλετε.
Επίσης,μην παραλείψετε να ζητήσετε-κάποια στιγμή- τον αριθμό πρωτοκόλλου,είτε τηλεφωνικά,είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα....


ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger