Την ανατριχιαστική επιρροή των τζιχαντιστών που εξαπλώνεται δραματικά σε όλο τον πλανήτη, ακόμα και σε ανήλικα παιδιά, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη βάση των φρικαλεοτήτων τους, επιβεβαίωσε με τον πιο τραγικό τρόπο η δολοφονία μιας Δανής από την ίδια της την κόρη.
Η 15χρονη Λίζα Μπορκ κατακρεούργησε με 20 μαχαιριές την άτυχη γυναίκα, έχοντας προηγουμένως παρακολουθήσει έναν «μαραθώνιο» βίντεο με εκτελέσεις του Ισλαμικού Κράτους!


Σύμφωνα με τις Αρχές, το νεαρό κορίτσι είχε αποκτήσει εμμονή με το Ισλάμ, κάνοντας παρέα με μουσουλμάνους, ενώ φέρεται να διατηρούσε σχέση με έναν 29χρονο τζιχαντιστή, τον οποίο γνώρισε σε κέντρο προσφύγων κοντά στο σπίτι της.



Ο Μπαχτιάρ Μοχάμεντ Αμπντούλα ήταν μάλιστα αυτός που όχι μόνο βοήθησε τη Λίζα να ξεπεράσει την ερωτική της απογοήτευση με έναν άλλο μουσουλμάνο ο οποίος την παράτησε για να επιστρέψει στη γυναίκα και τα παιδιά του στη Σουηδία, αλλά και να σκοτώσει τη μητέρα της με ένα κουζινομάχαιρο!
Την ίδια ώρα, το γεγονός ότι η ίδια η 15χρονη ενημέρωσε τις Αρχές για τη δολοφονία της μητέρας της, υποκρινόμενη ότι είδε το δράστη, επιτείνει την αίσθηση του σοκαριστικού.
«Άκουσα τη μητέρα μου να ουρλιάζει και είδα έναν λευκό άνδρα να τρέχει μακριά. Σας παρακαλώ ελάτε γρήγορα», είπε η Λίζα στο τηλεφώνημα που έκανε στην αστυνομία.


Οι Αρχές τη βρήκαν να κάθεται σε μια καρέκλα στο σαλόνι και να παίζει με το κινητό της, βλέποντας παράλληλα βίντεο στο ίντερνετ… Όταν, μάλιστα, τη ρώτησαν που είναι η μητέρας της, δήλωσε με ανατριχιαστική ψυχραιμία: «στον πάνω όροφο», χωρίς καν να κουνηθεί.
Ο πατέρας της οικογένειας έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι, ενώ η δίδυμη αδερφή της 15χρονης είχε μετακομίσει πρόσφατα, καθώς δεν άντεχε τους συνεχείς καυγάδες της Λίζα με τη μητέρα της, η οποία την πίεζε να διακόψει το δεσμό της με τον Αμπντούλα…
Η Λίζα καταδικάστηκε τελικά σε εννιά χρόνια φυλάκισης, ενώ τον πρώτο χρόνο θα τον εκτίσει σε αναμορφωτήριο. Όσον αφορά, δε, στον μουσουλμάνο σύντροφό της με τον οποίο σχεδίαζε να κλεφτεί και να ταξιδέψει στη Συρία ώστε να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος, εκτίει κάθειρξη 13 χρόνων, ενώ θα απελαθεί αφού αποφυλακιστεί.
Στη δίκη ο ένας επέρριψε τις ευθύνες για τη φρικιαστική δολοφονία στον άλλο…


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger