Στα μέσα Αυγούστου το «Spirto» είχε αποκαλύψει τη διάρρηξη στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Αγγελοπούλου στο συγκρότημα του Αγίου Λαζάρου στη Μύκονο. Το νέο ρεπορτάζ από το νησί δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση αφού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Spirto», οι «ποντικοί» εισέβαλαν μέσα στην άγρια νύχτα στην πολυτελή κατοικία, την ώρα που η Γιάννα Αγγελοπούλου κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά της.

Μαζί με την κα Αγγελοπούλου στο σπίτι ήταν οι δύο φρουροί που είχαν επιφορτιστεί με τη βραδινή βάρδια φύλαξης. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους διαρρήκτες να μπουν στην πολυτελή κατοικία και να φύγουν χωρίς να τους πάρει είδηση έχοντα κλέψει πανάκριβα ρολόγια, συνολικής αξίας 300.000 ευρώ.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του υπεύθυνου ασφαλείας της έπειτα από εντολή που έδωσε η ίδια η Γιάννα Αγγελοπούλου. Μαζί του εκδιώχθηκε και ένας αποσπασμένος αστυνομικός της ΕΛΑΣ που εκτελούσε χρέη φύλακα, καθώς τη στιγμή της διάρρηξης φέρεται να μην παρακολουθούσε τις κάμερες, αφού τον είχε πάρει ο ύπνος.

Είναι γεγονός πως το φετινό καλοκαίρι έχουν καταγραφεί δεκάδες εισβολές ληστών σε σπίτια επώνυμων και οικονομικά ευκατάστατων οικογενειών σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου, προκαλώντας πονοκέφαλο στους αξιωματικούς του Α.Τ. Μυκόνου. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία για την ύπαρξη οργανωμένης σπείρας αλλοδαπών που έχει κάνει «χρυσές δουλειές» στο νησί, φέρνοντας σε δύσκολη θέση αρκετά μέλη της high society.

Οι δράστες εισέβαλαν ανενόχλητοι μέσα στη νύχτα στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Αγγελοπούλου, έχοντας προφανώς μελετήσει προσεκτικά την περιοχή. Πηγές της Αστυνομίας εκτιμούν πως η σπείρα που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο χτύπημα είχε εσωτερική πληροφόρηση για τον αριθμό των ανδρών που απαρτίζουν την προσωπική φρουρά της Γιάννας Αγγελοπούλου. Είναι γνωστό πως λόγω κρίσης, η οικογένεια είχε εδώ και καιρό αποφασίσει να μειώσει τον αριθμό των ατόμων της φρουράς.

Η κα Αγγελοπούλου μόλις ενημερώθηκε αντέδρασε χωρίς χρονοτριβή. Έδωσε εντολή στους ανθρώπους της να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία όταν η ίδια διαπίστωσε ότι έλειπαν τα πανάκριβα ρολόγια.

Μόλις έγινε η σχετική καταγγελία, η «Σιδηρά Κυρία» των Ολυμπιακών Αγώνων απέλυσε τον υπεύθυνο ασφαλείας και ύστερα από τέσσερις μέρες ήρθε στο νησί ο αντικαταστάτης του, ο οποίος και ανέλαβε άμεσα τα νέα του καθήκοντα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη συμμορία κρύβονται Αλβανοί υπήκοοι, οι οποίοι παραμένουν ακόμη ασύλληπτοι και δεν έχουν φύγει από τη Μύκονο.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger