Εξαιρετικά πιθανή θεωρείται από ειδικούς οικονομικούς αναλυτές η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και η παράλληλη επιστροφή της στη δραχμή!
Πιο συγκεκριμένα, οι αναλυτές υποστηρίζουν πως η Ελλάδα παρά τα Μνημόνια και τα 5 χρόνια οικονομικής αλλά και πολιτικής κρίσης δεν έχει καταφέρει ακόμα μέχρι και σήμερα να αποβάλλει τις ασθένειες του παρελθόντος. Τα πολιτικά τζάκια παραμένουν ακμαία, η δικαιοσύνη εξακολουθεί να επηρεάζεται και να χειραγωγείται από τα συμφέροντα των ισχυρών, η φοροδιαφυγή αντί να μειώνεται αυξάνεται και οι εγχώριοι βαρόνοι συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους.
Τίποτα δεν άλλαξε!
Ακόμα και εμείς οι ίδιοι, ποτέ δεν καταφέραμε να γίνουμε «Ευρωπαίοι» ή να πλησιάσουμε έστω προς αυτή την κατεύθυνση, αν και στην αρχή όλοι επιζητούσαμε την είσοδο της χώρας μας στην Ενωμένη Ευρώπη. Ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός όπως θα έχετε διαβάσει τις τελευταίες μέρες στο www.voicenews.gr επιθυμεί να καταργήσει τη «Διαύγεια», ίσως το μόνο μηχανισμό που, αν λειτουργούσε σωστά, θα μπορούσε να πατάξει τη φοροδιαφυγή!
Η δραχμή λοιπόν είναι κοντά…

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger