Δριμύ κατηγορώ της Ένωσης Κεντρώων προς την κυβέρνηση - Φέρνει στο προσκήνιο φλέγοντα θέματα, όπως τα «κόκκινα» δάνεια αλλά και τις κατασχέσεις, όπως και το ζήτημα με τις κύριες συντάξεις: «Η διατήρηση των κύριων συντάξεων που υπόσχεται ο κ. Τσίπρας είναι όνειρο απατηλό»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η «Ένωση Κεντρώων» δια στόματος Βασίλη Λεβέντη, βάζοντας μπροστά τα «κόκκινα» δάνεια αλλά και τις κατασχέσεις, όπως και το ζήτημα με τις κύριες συντάξεις.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα τώρα αρχίζει και φαίνεται, με τις πρώτες κατασχέσεις να είναι προ των πυλών.

Ενώ δήλωναν ότι προστατεύουν τους δανειολήπτες, τώρα τους παραδίδουν στα σαρκοφάγα θηρία των ξένων οίκων».

Την ίδια ώρα, χαρακτηρίζεται μέσω της ανακοίνωσης όνειρο απατηλό η διατήρηση των κύριων συντάξεων που υπόσχεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Η διατήρηση των κύριων συντάξεων που υπόσχεται ο κ. Τσίπρας είναι όνειρο απατηλό αφού η χώρα μας έχει συμφωνήσει και υπογράψει στη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στα ασφαλιστικά ταμεία. Άρα κάθε ταμείο θα δίνει συντάξεις σύμφωνα με τις αντοχές του» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger