Η 37η παράλληλος διασχίζει την Ευρώπη, τη Μεσόγειο, την Αφρική, την Ασία, τον Ειρηνικό Ωκεανό, τη Βόρεια Αμερική, και το Ατλαντικό Ωκεανό.


Ο πρώην αντιπρόεδρος από το κανάλι Openminds σε συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες, είπε έχουν περάσει 25 χρόνια μελετώντας τα μυστηριώδη φαινόμενα σε όλη την Αμερική, που έχουν συμβεί κατά μήκος της γραμμής της 37ης Παραλλήλου.

Από την εκτεταμένη έρευνά του εντόπισε ένα ανησυχητικό μοτίβο με μια αυξανόμενη λίστα από αυτόπτες μάρτυρες UFO σε μια λωρίδα 3.000 μιλίων μέσα στην καρδιά της Αμερικής.

Σε αυτήν την μεγάλη έκταση έχουν συμβεί πολλά μυστηριώδη γεγονότα με άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, αλλά υπάρχουν και μια σειρά από στρατιωτικές βάσεις, όπως η περίφημη Area 51.
Υπάρχει μία λίστα με 10 βάσεις που βρίσκονται στην 37η παράλληλο και που εμπίπτουν στο γεωγραφικό πλάτος 36/37/38, γνωστή ως «λεωφόρο των ΑΤΙΑ».

Εδώ είναι ένα απόσπασμα:

1 Το Πεντάγωνο, Arlington, Βιρτζίνια, «σήραγγες»

2. Fort Knox, Κεντάκι, «σήραγγες»

3. Περιοχή 51, Νεβάδα, «Βάση Militare'Top Secret»

4. Joplin, Missouri, ασυνήθιστα φώτα γνωστό ως το "φάντασμα Lights»

5. Owensboro, Κεντάκι, «1948 UFO το περιστατικό Mantell»

6. Irvington, Κεντάκι

7. Aztec, Νέο Μεξικό

8. Dulce, Νέο Μεξικό, «υποτιθέμενη βάση Alien»

9. Taos, Νέο Μεξικό, «πιθανή υπόγεια βάση»

10 Cape Girardeau, Missouri

Για να δείτε την πλήρη λίστα, κάντε κλικ εδώ

Παρακάτω βλέπετε την εικόνα του 37ου παράλληλου με την διέλευση στις 4 γωνιές των Ηνωμένων Πολιτειών.Το Μνημείο Four Corners στις Νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι πολιτείες της Αριζόνα, Κολοράντο, Νέο Μεξικό, και Γιούτα συναντιούνται.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger